Bicykel Kľukou Sťahovák Odstránenie Nástroj Na Opravu Bicyklov Extractor Stredová Odstraňovač Cyklistické Kuky Pedál Odstraňovač Accessaries
Bicykel Kľukou Sťahovák Odstránenie Nástroj Na Opravu Bicyklov Extractor Stredová Odstraňovač Cyklistické Kuky Pedál Odstraňovač Accessaries
Sku: g180519
(3 Recenzie)
Novinka

€8.32 €11.55

Popis:

Popis

Položka je profesionálny a praktický bicykli opravu bicyklov nástroje súpravu, ktorá obsahuje jednu kľučku digestor, jeden stredová odstraňovač a jeden 16 mm kľúč, a hlavne je vyrobené z kvalitného pevného kovového materiálu pre náročné použitie. Nahodiť extraktor sa používa na odstránenie námestie typ kľukou zbraní, všetko, čo potrebujete, je buď 5/8 alebo 16 mm kľúč na matice alebo len nastaviteľný kľúč, a stredová remover je možné používať buď so 24mm zásuvky, kľúča alebo adjsutable kľúč.

Funkcie

- Farba: ako je znázornené na obrázkoch.

- Materiál: odolné pevného kovu a plastu.

- 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Profesionálny Bicykel Bicykel Cyklus Kľukou Extractor stredová Odstraňovač Odstránenie Kľúč Nástrojov pre Opravy Kit.

- Obsahuje jednu kľučku digestor, jeden stredová odstraňovač a jeden 16 mm kľúč.

- Kľukou Extraktor sa používa na odstránenie námestie typ kľukou zbraní, všetko, čo potrebujete, je buď 5/8 alebo 16 mm kľúč na matice alebo len nastaviteľný kľúč. Vhodný pre Štandardné Námestie Zužuje.

- Vhodný pre akýkoľvek 20 zubov splined typ stredová - všeobecne typu použiť na akýkoľvek bicykel s suntour, truvativ chainset.

- Spodný Držiak Remover je možné používať buď so 24mm zásuvky, kľúča alebo nastaviteľný kľúč.

- Vhodný pre všetky značky typu stredová.

- Malý a šikovný, pre motorku vlastníka, aby v toolbox.

- Jednoduché použitie, vhodné pre začiatočníkov.

Package zahrnuté:

1 * Požičovňa Bicyklov Kľukou Extractor Sťahovák

1 * Bike Stredová Odstraňovač Removal Tool

1 * Kľúč

{infomodule}

Štítky: pro cycling nástroj, kuky mtb, stredová odstrániť nástroj, pro bike tool kit, sťahovák na bicykli, požičovňa stredová nástroj, diy kuky sťahovák, stredová, preprava sťahovák, bicycl nástroj.

  • Druh: Nástroj Súpravy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)