Nové 1Pair Záhradnícke Rukavice Ženy Thorn-Dôkaz Stredných Odborných Pre Rose Prerezávanie S Extra Dlhé Predlaktie Ochranu Nové
Nové 1Pair Záhradnícke Rukavice Ženy Thorn-Dôkaz Stredných Odborných Pre Rose Prerezávanie S Extra Dlhé Predlaktie Ochranu Nové
Sku: g121307
(1 Recenzie)
Novinka

€12.08 €13.89

Popis:

Informácie O Produkte:

1、Profesionálne Rose Záhradnícke Rukavice: Punkcia odolná vatovaný palm a vystužené končeky prstov; Koleno-dĺžka rukavice putá chráni predlaktia.

2、Premium oxford tkanina a tráva vlákniny rukavice sú odolné, priedušné, a s vynikajúcu priľnavosť umožňuje jednoducho použiť záhradné náradie.

3、Nádherné prevedenie: Kvalita Sme len robiť to najlepšie, čistý hand-made, ktorý pokrýva všetky rozsah záhradnícke práce, dobrý pomocník pre výsadbu život.

4、Dlhý rukáv vnútri vyrobené z bavlny poskytovať mäkké pohodlie; mimo, na ktoré sa vzťahuje koža na ochranu zápästia a ramena proti tŕnie, namiesto toho, aby vás núti nosiť dlhé manžeta košele v 85℉ počasie.

5、Veľkosť: celková dĺžka 15in, rukavice šírka 7in, palm šírka o 4in, vhodné pre väčšinu dospelých, mužov so zelenou, ženy s fialová, záhradníctvo šťastie by mali byť zdieľané s rodinou.

Funkcie:

Profesionálne Rose Záhradnícke Rukavice: Punkcia odolná vatovaný palm a vystužené končeky prstov; Koleno-dĺžka rukavice putá chráni predlaktia.

Premium oxford tkanina a tráva vlákniny rukavice sú odolné, priedušné, a s vynikajúcu priľnavosť umožňuje jednoducho použiť záhradné náradie.

Nádherné prevedenie: Kvalita Sme len robiť to najlepšie, čistý hand-made, ktorý pokrýva všetky rozsah záhradnícke práce, dobrý pomocník pre výsadbu život.

Dlhý rukáv vnútri vyrobené z bavlny poskytovať mäkké pohodlie; mimo, na ktoré sa vzťahuje koža na ochranu zápästia a ramena proti tŕnie, namiesto toho, aby vás núti nosiť dlhé manžeta košele v 85℉ počasie.

Veľkosť: celková dĺžka 15in, rukavice šírka 7in, palm šírka o 4in, vhodné pre väčšinu dospelých, mužov so zelenou, ženy s fialová, záhradníctvo šťastie by mali byť zdieľané s rodinou.

Parameter:

Názov Produktu: Záhradné Rukavice

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť: Cca.15*7in/38*18 cm

Váha: cca 300 g

Balenie: taška funkcie opp

Farba: čierna, červená, čierna, zelená

Vhodné na scéne: určené pre dámy záhradkárov a kvetinárstvo pracovníkov. Vhodný na pestovanie, spracovanie kaktus, rezanie a strihanie živých plotov.

Balenie zoznam:

Záhradné rukavice *1 pár

Štítky: kolík malý, brošňa malé, extra ochrana predlaktia, thorn, Šifón Textílie, ulzzang nohavice, ochrana prípade fr, ochrana predlaktia snowboarding, odolná ochrana predlaktia, auto ochrana dosky.

  • Hrúbka: Médium
  • Vonkajší Materiál: Oxford Handričkou
  • Hmotnosť: >140g
  • Materiál: Oxford Handričkou
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Záhradné Rukavice
  • Použitie: Záhradníctvo