Horúce Anti-Spasticity Prst Rehabilitácia Pomocné Rukavice Závlačky Prsta Ruky Obnovy Grip Zníženie Hodnoty Pevnú Ruku 2018
Horúce Anti-Spasticity Prst Rehabilitácia Pomocné Rukavice Závlačky Prsta Ruky Obnovy Grip Zníženie Hodnoty Pevnú Ruku 2018
Sku: g122568
(1 Recenzie)
Novinka

€3.10 €3.97

Popis:

Funkcie:

1 Tohto rehabilitácia prst pomocné rukavice je vyrobená z vysoko kvalitnej elastickej tkaniny a je mäkké a pohodlné bez poškodenia pokožky a svalov rúk.

2 rehabilitačné prst pomocné rukavice je navrhnutý s piatimi prstami samostatne, aby sa zabránilo prst kŕče a je dobré pre rehabilitáciu pacientov s rukou kŕče alebo mierne ochrnutie.

3 Tejto rehabilitácia glove má háčik a slučky upevnenia na zápästie, ktorý môže upraviť tesnosti podľa individuálnych potrieb a hrať šmyk-dôkaz úlohu vo vzdelávaní.

4 Toto rehabilitácia prst glove je navrhnutý tak, aby podržte háčika a slučky upevnenia na strane. Keď sa používa, háčik a slučky upevňovač prejde plastové spony. Podľa potreby pružnosť, ruky bude stanovená na zabránenie preklzávaniu.

5 Táto rehabilitácia prst rukavica je vhodná pre tých, ktorí nemôžu clench alebo držať svoje päste počas rehabilitácie školenia alebo fyzikálnej terapie, ako je ručné a spoločných rehabilitácia pacientov, seniorov, cievnej mozgovej príhody u pacientov, športovcov a tak ďalej. To je dobrá voľba pre nich urobiť obnovenie zdravia.

6 Táto rukavica môže byť použitý v spojení s kolesá, remenice krúžok školiteľov, chôdza aids, je to dobrý pomocník pre ochrnutá.

Špecifikácie:

Materiál:Strečové Tkaniny

Pohlavie:Muži,ženy,unisex

Typ:Prst Závlačky

Štýl:Športové Rukavice

Veľkosť:10x10x10cm

Farba:Čierna

Funkcie:Anti Spasticity,Anti-Slip,Nastaviteľné

Téma:Šport

Vzor Typ:Tlač

Package zahrnuté:

1x rehabilitácia prst rukavice

Zásielky:

.

.

.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

2. Je produkt, rovnako ako fotografie?

Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami.

3. Akú veľkosť sa zmestí mňa?

Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ).

4. Môžete ?

Áno, zvyčajne sme si pre malých balíkov (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás.

5. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položiek

Štítky: zdvih rehabilitácia, prst ruky závlačky, ručné vlak, drop steh, eken rukoväte, grip gitara, de rukoväte, oválne 8 prst závlačky amazon, závlačky, artritída strane.

  • Druh: Prst Ruky Obnovy Uchopenie
  • Veľkosť Balenia: 15cm x 12cm x 12cm (5.91in x 4.72in x 4.72in)
  • Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: Ručné zníženie Hodnoty nástroj
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
  • Funkcia: Svalové Relex Prístroje