Eau De Courreges Eau De Toilette vaporizer 90 ml
Eau De Courreges Eau De Toilette vaporizer 90 ml
Sku: g122917
(1 Recenzie)
Novinka

€35.02

Popis:

Eau De Courreges Eau De Toilette vaporizer 90 ml

Eau De Courreges Eau De Toilette vaporizer 90 ml

3760048792738

Táto vôňa bola vytvorená v roku 1977 tým, Parfumov, Robert Gonnon. Je to veľmi prirodzené, a predsa rafinovanej vôni. Určená pre všetkých tých ľudí, ktorí vidia v športe zdrojom radosti, zdravia a šťastia, a že oni si ich časté praxi. Čelíme tvorby, ktorá prenáša nezávislosť a vyznamenania zadarmo duchov.

Jej vôňa sa vyznačuje jeho citrusové poznámky, ktoré spôsobujú, že je čerstvý a revitalizáciu parfumy, s pekný čistý pocit, ale bez straty kedykoľvek, francúzsky kultivovanosti, ktoré charakterizuje podpis. Komponenty zodpovedné za to sú bergamot, limetka, mäta pieporná a Moss medzi najviac diskutované.

JEDNODUCHOSŤ A ELEGANCIU. To sú slová, ktoré najlepšie napísať na tento parfum. Vytvorenie určené nie upútať pozornosť, a ktoré je žiariace podľa vlastného uváženia a triedy.

ZÁPAS PRE DARČEK. Vďaka svojej neutrálne a čerstvé poznámky, má vynikajúci prijatie percento, takže je ideálnou voľbou dať preč, pretože budete mať právo pre istotu.

FĽAŠA ZARÁŽAJÚCE. Jej fľašu fluorescenčná žltá, evokuje tenisové loptičky, jemný a elegantný šport, ktorý je v dokonalej harmónii s tejto vône.

Štítky: líniové eau, eau de cartier, eau da parfum, versace eau, odtlačkový eau, eau de vie, eau de modrá, ženy eau, drone eau, eau de parfum.

  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Názov Značky: Courreges
  • Položka Druh: Antiperspirant