New Vysoká Tvrdosť Multi-Typ Rúry Rezačka Zliatiny Nožnice na Rezanie PVC / PPR Prenosné Domácnosti Príručka Údržba Potrubia Nástroje
New Vysoká Tvrdosť Multi-Typ Rúry Rezačka Zliatiny Nožnice na Rezanie PVC / PPR Prenosné Domácnosti Príručka Údržba Potrubia Nástroje
Sku: g123003
(0 Recenzie)
Novinka

€6.04 €7.54

Popis:

Funkcie:

Na sharped kotúč na rezanie robí to pre vás jednoduchšie rezanie. Je vhodný pre rezanie PVC, PPR a iných druhov vody,plynové potrubie. Vyrobené z jemného SK5 ocele,odolné a má dlhú životnosť. Vhodné na rezanie rúr a cutting edge je hladký bez otrepov. Vysoká tvrdosť a húževnatosť,žiletku je jeho ostrosť po mnohých použitiach.

Špecifikácia:

Materiál: oceľ SK5,hliníkovej zliatiny Farba: oranžová celková dĺžka celková šírka čepele maximálna šírka otvorenia 303L 210mm 35mm 2 mm 36 mm 301L 210mm 95 mm 2.55 mm 42mm 302B 245mm 80mm 2.55 mm 42mm 340 255mm 110 mm 3 mm 63mm

Balenie obsahuje:

1 x Rúra Fréza

Detail Obrázkov

Logistika a Dodávky

1.Máme loď na celom svete, DHL,UPS,FEDEX,EMS alebo registrované Letecky(HK Post Vzduchu,Čína príspevok Vzduchu).Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob pre dodanie.Uložiť na poštovné a bezpečnejšie na dodanie. -Položky sa budú dodávať do 2-7 pracovných dní na platby prijaté. -Sme iba loďou, na adresu, ktorá je poskytovaná Golstroj.sk.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručené adresu. 2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4.Môžete kombinovať všetky položky voľne na mieste, alebo objednávka,môžete tak ušetriť náklady na dopravu. 5.Dovozné clá,dane a poplatky, ktoré sa vyskytli v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Záruka:

1.Položky budú testované pred odoslaním. 2.2 rokov výrobcu obmedzená záruka za chybné položky(s Výnimkou položiek nesprávne fungovanie alebo fyzickej poškodený kupujúcim). 3.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby v pôvodnom obale,musí nám vráti poradové číslo,dôvod. 4.7 dní, kontaktujte nás a 1 mesiac vrátiť to od dátumu, kedy bola prijatá,Ak je položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7days,je považovaný za používaný a my vám nie je problém vrátenie peňazí alebo výmenu.Nie sú Žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk platformu.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!vaša spokojnosť a Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania.prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, Ak ste spokojní s našimi tovary a služby.ak nie ste spokojní s týmto nákup,prosím, neváhajte Kontaktovať nás,namiesto toho, aby negatívne spätné väzby alebo otvoreného Sporu.budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, až kým sa problém vyriešil.

Štítky: rezanie rúr pvc, 110 mm potrubie fréza, 7i, fréza pvc, vlasy nožnice ppr, Okruh, kutikulu fréza elektrická, hliníkové rúry rezačka, potrubie pvc rúry, cu rúra fréza.

  • Tvar: ŠTANDARD
  • Obyčajný Druh: Nožnice Pre Domácnosť
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Materiál: ZLIATINY
  • Skladacia: No
  • Názov Značky: DIHAKI
  • Aplikácia: strihanie
  • Čepeľ Materiál: zliatiny hliníka
  • Číslo Modelu: Rúry Rezačka