CAIRO Pet Mačka Scratcher Poškriabaniu Dvere Samostatne Groomer Kefa Masáže
CAIRO Pet Mačka Scratcher Poškriabaniu Dvere Samostatne Groomer Kefa Masáže
Sku: g123178
(4 Recenzie)
Novinka

€9.89 €13.19

Popis:

Produkt Discreption

Funkcia: To je položka, multi-účel, vrátane mačiek ženícha,poškriabaniu a hrať. 1.Pohodlné štetec vyrobený v PVC, priateľská, pevné ocele, nie je ľahké spadnúť. 2.Dno je PVC dosky a deku, mačka by mohla poškriabaniu. 3.Kĺb s myšou, hračku, hru s viac zábavné. 4.Koberec základňa je protišmykové & robustný,nebude padať, keď poškriabaniu. 5.To štetiny jemne odstráňte voľné a prelievanie vlasy, pričom kitty masáž. Špecifikácia: Materiál: Koberec Handričkou,PP,Nerezová Žehlička Farba: Čierna(štetec) + Béžová(koberec base) Veľkosť: 36cmx34cmx28.5cm Package zahrnuté: 1*Mačka Škrabe Arch Poznámka: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu sa mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Dve písmená, môj milý zákazník priateľmi

Vážení Priatelia, 1.Ak nie ste spokojní s produktom, kontaktujte nás prosím do siedmich dní po obdržaní tovaru. Môžete sa rozhodnúť pre návrat na nás, ale budete musieť zaplatiť za nákladnej poplatku za plnú náhradu, bude vám ponúknutá. 2. Ak máte akékoľvek nespokojnosť alebo problém s výrobkom, môžete nás kontaktovať, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 3.Ak ste spokojní, prosím, nám dať 5 hviezd, dáme si nejakú zľavu alebo malý darček v ďalšej objednávke. 4.Môžete nás kontaktovať na wechat/whatsapp: +86 13401622472 Ak akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: cat tower, mačka príslušenstvo scool, väzby domáce zvieratá, mačka led hračka, rada cat scratch, mačka cvičenie koliesko, cat tower strom, kaktus cat scratch, lepim, mačka klapka.

  • Druh: mačky
  • Materiál: PVC

Súvisiace produkty