Kvality Náplň atrament Pre Kazety Canon & Atramentu, Farebného Atramentu Foto Atrament pre Canon Desktop / All-in-One tlačiareň . 100 ML na farbu
Kvality Náplň atrament Pre Kazety Canon & Atramentu, Farebného Atramentu Foto Atrament pre Canon Desktop / All-in-One tlačiareň . 100 ML na farbu
Sku: g124379
(1 Recenzie)
Novinka

€6.50 €7.23

Popis:

Farba: BK C, M, Y, GY

Atrament objem(ml): 100 100 100 100 100

Atrament : Farbivo

Oblek kazety: pre Canon

Použitie Pre tlačiarne Canon: Pre Canon 4 / 5 / 6 farby desktop / All-In-One Tlačiareň Tlačiareň modely nemusia byť uvedené úplne alebo aktualizovať v čase nájdete na kazety modely v súčasnosti v prevádzke

Desktop atrament/široký-formát atrament

Desktop tlačiarenské farby sú usporiadané v 2 typy: Voda-na základe Farebného atramentu a na báze Vody, na Pigmentový Atrament. Všetky výrobky sú vyrobené z prvotriednej dovážaných surovín, s každým drop multi-micro-fillered a zabalený v triede 100,000 prachu zadarmo-enviornment.

Produkty Vlastnosti:

Vody-na základe farebného atramentu

1)Vopred Farbivo Skladanie Technika aplikovaná použiť rôzne farby spectrumsto umožniť rôzne farbivá na harmonizáciu a zdokonaliť ostrosť farieb. To zvyšuje farbivo je UV odolnosť a trvanlivosť.

2) Ultra-jemné farbivo filtrácie menej ako 0,2 µm, čím sa minimalizuje šanca na tlačiareň, vedúci upchávaniu.

3)Farby sú svetlé, hladké, opar-zadarmo a doesnot preniknúť cez papier

4)Jasne definovaná farby a široké farebné spektrum vynikajúcu schopnosť farba drží a sú vhodné pre rôznych tlačových médiách.

Aplikácie:

Úrad Tlač Rodiny tlač

Sme Výrobcom ATRAMENTU&TONER viac ako 15 Rokov , nie je obchodná spoločnosť. Najlepšie Po-predajný a výrobnú cenu je všetko, čo môže dať. Počas nášho Atramentu Záruka , Ak máte nejaké otázky, kontaktujte nás, My vám pomôžeme. Nechceme len predávať tovar,Služby sú našou špecialitou.

Štítky: canon silve foto tlačiareň, originálne tetovanie atrament, farebná foto tlačiareň, mlieko plagát, epson photo, inkless vrecku tlačiareň, canon vlhké, canon g2000, kontakt tlačiareň, profesionálne canon foto tlačiareň.

  • Oblek Stroj: oblek pre Canon Desktop / All-in-One printer
  • Kompatibilné Značky: Canon
  • Netto Obsahom: 100 ML na farbu
  • Druh: Atramentová Náplň Auta
  • Oblek kazety: Oblek pre kazety Canon
  • Číslo Modelu: Atramentová Náplň Auta
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Karina G.

Súvisiace produkty