Lvju Transparentné PE Plachta 6x20ft 2x6m Stan Kryt Windows Vetru Nepremokavé Tkaniny Útulku Jasné Rainproof Záhrada Tarp Plachty
Lvju Transparentné PE Plachta 6x20ft 2x6m Stan Kryt Windows Vetru Nepremokavé Tkaniny Útulku Jasné Rainproof Záhrada Tarp Plachty
Sku: g125785
(0 Recenzie)
Novinka

€13.75

Popis:

Obdobie dažďov a Sucha

Názov Položky

Lvju Transparentné PE Plachta 6x20ft 2x6m Stan Kryt Windows Vetru Nepremokavé Tkaniny Útulku Jasné Rainproof Záhrada Tarp Plachty

Vlastnosti Produktu

1) Nepremokavé & sunproof & Poveternostným vplyvom zabraňuje znečisteniu alebo poškodeniu od dažďa alebo vlhkosti. Vhodné pre extrémne počasie a pracovných podmienok lokality, použite náš tarp kdekoľvek, vodotesný/sunproof/pevnosť a roztrhnutiu/chladu odolná. 2) Umývateľný & Nízke nároky na údržbu Len čistý to spoločné s čistiacim prostriedkom a vodou. Plesniam dôkaz a Anti-aging. 3) Pribrala transparentné tarp, tepelnej izolácie a ochrany proti prachu. 4) Štyri rohy výstuže, štyri-niť lemovanie, viac pevné. 5) O každej 3 nohy alebo 1 meter mať z nehrdzavejúcej ocele s dierkami. 6) Vynikajúce spracovanie, nových materiálov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, netoxické a bezpečné. 7) nízka hmotnosť a jednoduché skladovanie - Pohodlne ľahký a sklopný dizajn.

Široké spektrum použitia

1) môže sa použiť na ochranu windows od dažďa, čo je bezpečné a pohodlné. 2) V lete sa môže útulku šťavnaté kvety a zabránilo nadmernému rastu. 3) Vonkajšie stánky s občerstvením, chrániť pred dažďom a majú široké spektrum použitia. 4) Ideálne Plachta pre Stan lietať/Strecha/na Drevo/Rezivo/zakrývania/atď. 5) Ideálny pre kempovanie/rybárčenie/lov, alebo na čokoľvek, čo treba chrániť od drsné počasie. 6) Ideálne pre paluby, na záhrade, terase, dvore, entryway, pool & detí hracej plochy, trvalé alebo dočasné použitie!

Veľkosť Produktu

Ak potrebujete vlastné veľkosti, kontaktujte, prosím, on-line služby.

Podporujeme drop shipping

Ak máte vlastnú obchodnej platformy alebo chcete predávať naše produkty ako agent, môžeme podporiť drop shipping.

Poštovné spôsob a čas doručenia

Ak potrebujete lacnejší spôsob dopravy alebo rýchlejší spôsob, kontaktujte náš služby online teraz.

FAQ

Otázka 1: Aké sú naše výhody a naše služby? Odpoveď: a) Odpovedať ste withins 1-2 minút na pracovný čas. b) Skúsených tímov bude odpovedať na všetky vaše otázky správne v čase. c) Prispôsobené dizajnu je k dispozícii. ODM&OEM sú vítané. d) Špeciálne zľavy a ochrany predaja sú uvedené na našich spotrebiteľov. Otázka 2: Ako doprava? Odpoveď: a) Pre malé predmety a ľahké výrobky, odporúčame vám expresné doručenie bude rýchlejšie. b) Pre veľké množstvá a ťažký tovar, odporúčame doprava po mori. c) Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, môžeme poslať ich do vzduchu. Poznámka: Ak máte pocit, že prepravné náklady do vašej krajine je veľmi drahý, prosím, neváhajte a kliknite na on-line služby pre získavanie úspornejšie prepravu spôsobom. Otázka 3: Ako sa továreň urobiť, týkajúce sa kontroly kvality? Odpoveď: Kvalita je prioritou. Sme vždy klásť veľký dôraz na kvalitné ovládanie, od začiatku až do konca. Otázka č. 4: Čo môžete robiť, ak dostanete tovar so zlou kvalitou? Odpoveď: a) fotografovať tovar s problémom. b) dodržiavať tovaru pre nás. c) Odoslať všetky vaše pripomienky k našim predaja. Našim klientom službu tím vám pomôže vyriešiť problém spoločne. Ak je problém spôsobený nás, budeme dovoliť túto zodpovednosť. Otázka 5: Ako si urobiť naše podnikanie dlhodobé a dobrý vzťah? Odpoveď: a) držíme kvalitné a konkurencieschopné ceny na zabezpečenie našich zákazníkov prospech, b) vážime si každého zákazníka, ako náš priateľ a úprimne podnikanie a spriateliť sa s nimi, bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú.

Spätná VÄZBA

Úprimne vás pozvať na dovolenku PÄŤ-HVIEZDIČKOVÝ spätná Väzba pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, namiesto toho, Štyri alebo Tri hviezdy! Ak nie ste spokojní s tovarom, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom ak nám dôvod pred komentár, budeme riešiť to pre vás naraz. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naši obchodní rozvoja. To bude mať len 1 minúta. Ďakujem moc za vašu podporu!

Štítky: altánok, búda, canopi, stan stan, altánok stan, pvc plachta, tábor vonkajší stan, prendedores, záhradná pergola, lodné plachty.

  • Názov Značky: LVJU
  • Druh: Odtieň Plachty & Krytu Sietí
  • Plachty Materiál: HDPE
  • Plachta Dokončovacie: Nie Potiahnuté
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: jasné plachtou