Malé Zvieratko Hračky Škrečkov Hračka Rebrík Malé Zvieratko Schody Krok Fitness Cvičenie Hračka Apple Dreva Hojdacia Sieť Ihrisko Pet Feeder #W0
Malé Zvieratko Hračky Škrečkov Hračka Rebrík Malé Zvieratko Schody Krok Fitness Cvičenie Hračka Apple Dreva Hojdacia Sieť Ihrisko Pet Feeder #W0
Sku: g126424
(0 Recenzie)
Novinka

€25.17 €44.95

Popis:

Odrážky:

1、Zábavnej Malý Pet Hračky: Vrátane rebríky, schody, skruže, kŕmenie misy, tuneloch a iných návrhov, ihrisko pre škrečky na cvičenie a fitness, oddych a hrať.

2、Prírodný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných prírodných apple dreva, táto hračka je veľmi vhodný pre škrečkov králik morča molekulová brúsenie, bezpečné a netoxické.

3、Udržať Zdravé: výška pedálov je dobré pre domáce zvieratá vyliezť nahor. Tam sú hojdačiek, rebríky, a tunelov. Je vhodný pre škrečky na výkon a udržať zdravé.

4、pnutia: Ideálne riešenie pre hry, zábavu a šport, to veľmi príjemná činnosť, pomáha malé zvieratá odolať nudu, úzkosť a stres.

5、Široko využiteľné: Vhodný pre škrečky, veveričky, chinchillas, papagáje, zlaté medvede, med taška veveričky, morčatá a iné hlodavce.

Špecifikácia: Materiál: Apple dreva

Farba: Denník farba

Hmotnosť: približne 1,2 kg

Veľkosť produktu: o 30*20*18 cm/11.81*7.87*7.09 v

Veľkosť balenia: o 23*30*7 cm/9.06*11.81*2.76 v (vyžaduje montáž)

Vhodné: škrečky, zlaté medvede, papagáje a iné domáce zvieratá.

Balenie Zoznam:

1*Malé Zvieratko Hračky

Štítky: vonkajšie detské ihrisko, morča, luk pre šteňa, malý krok rebrík, pre škrečkov dom, feeder spájky, škrečok hračka, zábava škrečkov hračky, hojdacia sieť vonkajšie, škrečok koliesko.

  • Materiál: Drevo
  • Súbor Typ: No
  • Číslo Modelu: Malé Zvieratko Hračka Rebrík
  • Pôvod: CN(Pôvodu)