Testo 616 merač Vlhkosti na drevo a stavebné materiály 0560 6160
Testo 616 merač Vlhkosti na drevo a stavebné materiály 0560 6160
Sku: g129126
(1 Recenzie)
Novinka

€292.93

Popis:

V testo 616 profesionálny merač vlhkosti poskytuje presné a non-deštruktívne spôsob merania vlhkosti dreva a iných stavebných materiálov. Výhody produktu: Opatrenia na obsah vlhkosti dreva a stavebných materiálov rýchlo a spoľahlivo Non-deštruktívne, presné merania až do materiálu, hĺbka 5 cm, 10 charakteristické krivky, pre rôzne typy stavebného materiálu a dreva, Podsvietený displej, funkcia hold, min/max pamäť, ergonomický dizajn popis Produktu

V testo 616 profesionálny merač vlhkosti poskytuje presné a non-deštruktívne spôsob merania vlhkosti dreva a stavebných materiálov a monitorovania procesu sušenia po poškodenia vodou. Jednoducho vyberte charakteristické krivky a miesto meter je meranie pazúr proti povrchu materiálu by ste chceli zmerať. Merač zobrazí obsah vlhkosti ako hmotnosť percento v porovnaní s suchej hmotnosti. Stlačte príslušné tlačidlo na uloženie čítanie na váš meter.

Hoci meranie pazúr len prichádza do kontaktu s povrchom steny alebo podlahy, ktorý sa meria, je schopný určiť obsah vlhkosti dreva alebo iného materiálu, až do hĺbky 5 cm. Ideálne oblasti použitia pre testo 616 vlhkosti meter

V testo 616 vlhkosti meter je profesionálny prístroj na meranie, ktoré môžu byť použité v oblastiach, ako sú rozmanité poškodenia vodou obnovu alebo tesárstvo alebo stolárstva. Vlhkosť škody detekcie: non-deštruktívne metódy na zisťovanie vlhkosti v stenách a podlahách Monitorovanie sušenia: od vykonania kontroly vlhkosti na stretnutie stavebné plány na riadené sušenie po poškodenia vodou – non-deštruktívne metódy na stanovenie obsahu vlhkosti v dreve a stavebných materiálov Vlhkosti v dreve: na kontrolu obsahu vlhkosti dreva, ktorý bol uložený pred spracovaním testo 616 vlhkosti meter s 10 charakteristické krivky Mäkké drevo, Tvrdé drevo Pressboard Anhydritový poter Cementových poterových Vápna piesku tehla Plyn betón Betón Vysoké izolačné tehly Muriva, Čo je zahrnuté

testo 616 merač vlhkosti na drevo a stavebné materiály, kalibračný list, batérie.

Rozsah dodávky

testo 616 merač vlhkosti na drevo a stavebné materiály, kalibračný list, batérie.

Stanovenie vlhkosti v dreve

Obsah vlhkosti je rozhodujúci faktor v ich ďalšie spracovanie a použitie výrobkov z dreva. Ak drevo je nainštalovaný nesprávny obsah vlhkosti môže spôsobiť mechanické deformácie (zmluvné a opuch) na mieste, kde sa materiál je následne použitý, a preto poškodenie kusy nábytku alebo celé podporné štruktúry v budovách. Preto pred tým, ako sa do nábytku alebo doplnkový materiál o stolár/tesár, vhodnosti dreva musí byť posúdená na základe merania obsahu vlhkosti.

V testo 616 umožňuje rýchle a non-deštruktívne skúšky materiálu, vlhkosti vlastnosti dreva. Charakteristické krivky sú k dispozícii pre meranie vlhkosti dreva v mäkkých a tvrdých drevín, a drevotrieskových dosák. Tieto charakteristické krivky boli vyvinuté v spolupráci s LPI ústavu.

Výsledky meraní sú vypočítané až do hĺbky 5 cm a môže byť zaznamenaná na dotyk tlačidla. Čítania sú zobrazené v % hmotnosti v porovnaní s sušiny materiálu. Top

Monitorovanie sušenia

Či čerstvo položený poter, alebo monitorované sušenie vlhkosti škody, včasné stanovenie požadovanej vlhkosti úrovni ušetrí čas a teda peniaze.

Potery sú uvedené v interiéri pôsobí štádiu, zvyčajne po omietky. Podlahy a maľovanie a zdobenie potom postupujte podľa pokynov. Sušenie správanie je preto významným faktorom v prácach plánu, predovšetkým preto, že položenie podlahy závisí na toto.

Na meranie vlhkosti sa zriaďuje na kontrolu pripravenosti na podlahy; zodpovednosť za podlaha je teda prevedené na obchodných inštalácia podlahy. Dôležitou súčasťou tejto práce je preto dokumentácie a kvality vo testovanie pripravenosti na podlahy.

Aký je rozsah vlhkosti škody? Táto otázka má byť zodpovedané, aby sa rozhodnúť, aké nástroje budú použité na zrýchlenie procesu sušenia.

V testo 616 môže byť použitá na rýchlo a non-deštruktívne preskúmať materiál vlhkosti v stavebných materiálov. To umožňuje pracovať jednoduchšie, keď sušenia pre podlahy, steny a povrchy musia byť dodržané. Top

Diagnostika budovy vlhkosti

Vlhkosť môže preniknúť cez steny, podlahy a stropy v dôsledku rúry prasknutie alebo vniknutiu vody. Niektoré z týchto vlhkosti škody nemusia byť zistené ihneď. Stúpa alebo ingressing vody, chybné dažďových a odpadových vôd, kanalizácie, alebo dokonca zablokované kanalizácie a nedostatočné priesakových kapacita môže byť príčinou.

Štítky: materiál vlhkosti meter, stihol digitálny merač vlhkosti, bioqua výrobky pre pokožku, kryt dreva meter, indosaw digitálny merač vlhkosti, kbeauty starostlivosť o pleť, tvár vlhkosti meter, vlhkosť meter sója, múka meter dreva, drevo označené meter.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Pôvod: DE(Pôvodu)
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Číslo Modelu: 0560 6160
  • S Podsvietením Alebo Nie: Áno