Kreslenie Hračky pre Deti Sfarbenie Magnetické Písanie Kreslenie, Maľovanie Graffiti Rada Hračka Predškolského Nástroj, Baby, Deti, Hračky, Kreslenie
Kreslenie Hračky pre Deti Sfarbenie Magnetické Písanie Kreslenie, Maľovanie Graffiti Rada Hračka Predškolského Nástroj, Baby, Deti, Hračky, Kreslenie
Sku: g130012
(2 Recenzie)
Novinka

€3.88 €4.57

Popis:

Kreslenie Hračky pre Deti Sfarbenie Magnetické Písanie Kreslenie, Maľovanie Graffiti Rada Hračka Predškolského Nástroj, Baby, Deti, Hračky, Kreslenie 2018

Popis:

Toto magnetické rysovaciu dosku bude pekný darček pre vaše deti predškolského ktorí milujú doodle a písať. S týmto magic kresliace dosky, umožňuje, aby vaše dieťa kresliť na tabuľu s magnetické pero, nie viac nečistota a neporiadok. Ľahko sa čistí rade posuvné kolo rukoväť, vaše dieťa si môže vytvoriť svoje vlastné maľby znovu a znovu.

Vlastnosti: viac pigmentu, atrament škvrny vaše dieťa je oblečenie, tvár a nie viac neporiadok. Rysovacej doske je vymazateľné a opakovane použiteľné, posuňte kolo rukoväť v spodnej časti utrite kreslenie mimo hracej plochy. S 3 pečiatky v rôznych tvaroch kola, srdce a trojuholník vyzdobiť svoj obraz. Prenosný a ľahký, umožňuje, aby vaše dieťa kresliť, písať, alebo len doodle kedykoľvek. Jednoduché použitie, vaše dieťa bude mať zábavu s magnetickým rysovaciu dosku a kultivovať záujem v kresbe.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Plast + Magnetické

Položka Farba: budú odoslané náhodne

Obrázok Farba podľa Pero: Čierna

Vhodný Vek: 6 mesiacov nad

Veľkosť: cca. 27 x 19.5 x 1,5 cm / 10.63 x 7.68 x 0.59 v

Hmotnosť: cca. 160g

Package Zahrnuté:

1 x Magnetický rysovaciu Dosku s Magnetické Pero

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 0-2 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Prosím, všimnite si, že položka farba bude odoslaný náhodne pred vašim nákupom.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: anglický písanie zručnosti, magnetický plávajúci magnet, magnetické rozšírenie magnet, deti farba, tablet ursus, dieťa farba, hyundai dotykový displej digitalizátorom., dieťa kresliť, reflexná písanie zručnosti, silný písanie zručnosti.

  • Funkcia 1: Kreslenie Hračky Pre Deti
  • Druh: Rysovaciu Dosku
  • Pohlavie: Unisex
  • Klasifikácia: Farba Vzdelávania Notebook/Sfarbenie Notebook
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Názov Značky: YOSOO
  • Materiál: Handričku
  • Funkcia 2: Skoré Vzdelávanie Hračka
  • Názov: Kreslenie Hračky
  • Funkcia 4: voda kreslenie
  • Funkcia 3: Deti Hračky, Kreslenie
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Upozornenie: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Detská Kresba Hračky
  • Veľkosť: approx. 27 x 19.5 x 1.5cm / 10.63 x 7.68 x 0.59in
  • Položka: Deti Magnetické rysovaciu Dosku s Maľovanie Pero

Súvisiace produkty