HUSLE MOST MONTÁŽ NÁSTROJOV, LUTHIER NÁSTROJ, SILNÉ A ODOLNÉ, HUSLE NÁSTROJE
HUSLE MOST MONTÁŽ NÁSTROJOV, LUTHIER NÁSTROJ, SILNÉ A ODOLNÉ, HUSLE NÁSTROJE
Sku: g130260
(1 Recenzie)
Novinka

€5.47 €5.94

Popis:

Doprava: Obvykle používame ePacket výpisy z Číny( o 7-21 dní) loď do USA, Ruska.

Letecky cez Ekonomiku Číny post office (o 20-45 pracovných dní) loď na celom svete.

Môžeme tiež použiť EMS, Čína medzinárodné štandardné prepravné služby, pre dvere-na-dvere poštovné, (o 7 až 15 pracovných dní ) Vyššie náklady na prepravu. Ak potrebujete, kontaktujte nás. Medzinárodné Kupujúcich– vezmite Prosím na Vedomie: a) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. b) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Kontaktujte nás: Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, alebo akýkoľvek problém, prosím, dajte mi správu. Budeme sa snažiť pomôcť vám a poskytovať vám najlepšie riešenie. Prosím neotvárajte prípade, alebo zanechať akúkoľvek negatívnu spätnú väzbu pred tým, než správy.

O nás:

Vitajte na Zobrazenie Mojich položky. Som vám poskytne najlepšiu položka na vás. Dám moje všetkých zákazníkov najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu.

Získate rýchle doručenie a rýchlo reagovať. Všetky položky, ktoré budú kontrolované pre vás Starostlivo a skúška pre vás. Uistite sa, že dostanete položky v rámci najlepšom stave. Môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť môj položka veľmi veľa.

Štítky: gitara luthier nástroj, gitara nástroj, luthier nástroj pre gitaru, gitara luthier, gitara repair tool, luthier dreva, pražec, pražec na gitaru nástroj, vlákno stenu, súbor gitara.

  • Číslo Modelu: Univerzálny
  • Názov Značky: YIYANG
  • Použitie: Husle Použitie