8pcs Silné 40 LIBIER Magnetické Háčiky Ťažkých Neodýmu, Háčik na Zavesenie, Nastavený pre Chladnička / Iné Magnetické Povrchy
8pcs Silné 40 LIBIER Magnetické Háčiky Ťažkých Neodýmu, Háčik na Zavesenie, Nastavený pre Chladnička / Iné Magnetické Povrchy
Sku: g130613
(0 Recenzie)
Novinka

€16.22 €24.96

Popis:

Popis

Ste unavení z neporiadok? Ste unavení z toho, a zmätený garáže? Pomocou týchto žiadne nástroje potrebné háčiky maximalizovať žiadny priestor! Dať ich kdekoľvek na trvalé alebo dočasné uplatňovanie. Alebo vziať ich so sebou, ak budete cestovať pre jednoduché skladovanie a visí riešenia. Neodýmu magnety pracujú skvelý nástroj box, oceľové police, kovové kartotéky skrine, kovové workbench, atď. Použiť ich pre usporiadanie káblov, elektroinštalácia, osvetlenie, nástroje, náradie, kľúče, odkladacie priestory a mnoho viac! A keď na sviatky prísť okolo, ich použitie, ľahko zavesiť dekorácie! Vlastnosti - Farba: Strieborná, biela. - Materiál: A3 ocele, NdFeB železa. - Veľkosť: Cca 3.2 * 4 cm/ 1.26 * 1.57 palcový(L * H).

- Ich použitie v domácnosti, v kuchyni, na pracovisku, kancelárie, garáže, haly, telocvične skrinky, alebo dokonca na boku chladničky držte korenie rack. Použitie pre organizovanie, zdobenie a skladovanie. - S zahrnutá 3-odolné voči poškriabaniu lepidlo, podložky, stačí pripojiť na magnet základňu a nikdy nebudete mať žiadny strach z poškriabaniu alebo poškodeniu vašich jemnejšie povrchy, ako sú nerezové spotrebiče. - S našimi magnetický hák nastaviť môžete rýchlo a ľahko organizovať vaše: Kuchyňa / Garáž / Home / Práce / Kancelárske priestory. - Skvelé pre trvalé alebo dočasné použitie: 1. Nikdy stratiť svoje kľúče, opäť s magnetickým háčiky. 2. Skvelé pre zavesenie sezónne dekorácie. 3. Vezmite ich na ceste s vami pre extra visí a storage riešení.

--------------------------------------------------------------------

Balenie zoznam

8 x 40 libier Silné Neodýmu, magnetické háčiky

8 x 3 M Nuly bez lepiacej podložky

Štítky: cussion kryt bambulka, cussion zahŕňa miffy, šaty zebery štvrťrok, cussion kancelárske stoličky, detangling kefa muž, jedlá cowhide strany, pokrmy deti misa, jedlá keramiky psov, zahŕňa ovocie sony l1.

  • Materiál: Kov
  • Použitie: Drobnosti
  • Druh: Háčiky & Koľajnice
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele

Súvisiace produkty