20 Ks Inkubátor ohrievač PTC 220V/110V/12V hliníkovej zliatiny ohrievač hydiny chov inkubátor Príslušenstvo
20 Ks Inkubátor ohrievač PTC 220V/110V/12V hliníkovej zliatiny ohrievač hydiny chov inkubátor Príslušenstvo
Sku: g134356
(0 Recenzie)
Novinka

€23.79 €29.74

Popis:

Názov: PTC Ohrievač Povrchový materiál: Hliníková zliatina Vnútorný materiál: Keramické Napätie: 220V alebo 110V alebo 12V Aplikácie: Vykurovacieho telesa časť pre inkubátor, Kúrenie domácich spotrebičov Aplikácie spotrebiče: Inkubátor je klimatizácia, horúci vzduch, záclony, odvlhčovače vzduchu, sušičiek, ohrievače, Yuba, autá, atď. Package: 20 Ks Predávajúci Tip: Pri izbovej teplote, maximálna teplota 12V ohrievač môže dosiahnuť 240 stupňov Celzia; maximálna teplota 220V a 110V ohrievač môže dosiahnuť 270 stupňov Celzia popis Produktu: Vykurovacie teleso PTC vykurovacie teleso je tiež nazývaný PTC ohrievač, ktorý je zložený z PTC keramické vykurovacie teleso a hliníková rúrka. Tento typ PTC vykurovacie teleso má výhody malý tepelný odpor a vysoký výmena tepla účinnosť, a je automatický konštantnej teplote a úsporný elektrický ohrievač. V procese používať, musíme venovať pozornosť, aby sa zabránilo popáleniu a iných bezpečnostných rizík. Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(Golstroj.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.).

◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Predávajúci Odporúčania

Štítky: vajcia incub, 18 xm, 48 inkubátor, veľké kuracie inkubátor, dlaždice, inkubátor automatické 10, opel astra opravy, prvok tepla, auto vtáčie krmítko, slepačie násadové vajcia stroj.

  • Aplikácia spotrebiče: Inkubátor klimatizačné zariadenia, ohrievače, Yuba, autá, atď.
  • Farma Zvierat Typ: kuracie mäso
  • Aplikácie 1 : Vykurovanie domáce spotrebiče
  • Názov: Ohrievač PTC
  • Druh: Hospodárske Zvieratá
  • Materiál: Hliníková zliatina +Keramické
  • Číslo Modelu: Inkubátor vykurovacie teleso
  • Napätie: 220V or 110V or 12V
  • Názov Značky: Talk-Splnené
  • Aplikácia: Vykurovacie teleso časť pre inkubátor

Súvisiace produkty