3-25mmx20mx0.2 mm vysoko kvalitný Prenos Pásky Obojstranné Tepelne Vodivé Lepidlo pre Čip PCB LED Chladič
3-25mmx20mx0.2 mm vysoko kvalitný Prenos Pásky Obojstranné Tepelne Vodivé Lepidlo pre Čip PCB LED Chladič
Sku: g135381
(5 Recenzie)
Novinka

€2.64 €3.83

Popis:

20m/roll 3-25mm Široké Dvojité Lepidlo Tepelne Vodivá Páska pre Hliníkový Rám LED Osvetlenie Chladiča PCB

Termálne Obojstranná Páska

Tento tepelne vodivé obojstranná páska je zložený z akrylových polymérov plnené teplo vodivá keramický prášok a silikónové lepidlo zložené a do, má vysokú tepelnú vodivosť a izolačné vlastnosti, je pružný, skladná, priľnavosť, silné lepidlo. Prispôsobiť široký rozsah teplôt, môžete vyplniť povrchu nezrovnalostí, môže byť pevne pripojený zdroj tepla zariadenia a chladiča, vedenie tepla vydýchnite . Aplikácia :

1.LED osvetlenie

2.Polygrafický priemysel

3.Hardvér priemysel

4.Elektronické zariadenia

5.Ďalšie výrobné odvetvia.

Aplikovaný na čip, flexibilné dosky plošných spojov a vysoký výkon tranzistor a chladiča alebo iné chladiace zariadenia priľnavosť.

Funkcia :

1.Tepelne vodivý výkon vysoký a stabilný, jeho životnosť je dlhšia ako všeobecné tepelnej obojstranné nálepky, môže pracovať za normálnej teploty (80-120°C) minimálne 5 rokov.

2.Tepelne vodivý obojstranná páska môže zomrieť rezanie výrobky z ľubovoľného tvaru, a môžu byť zverejnené vopred na povrch tak, aby sa použité v budúcnosti.

3.S dobrou viscidity, môžete dať vykurovacích telies a radiátorov spolu, ako celok, zvýšiť chladiaci účinok.

Výhody :

Vysoká spoľahlivosť a tepelná vodivosť

Má výbornú pružnosť, priľnavosť, samolepiace

a vysoká stlačiteľnosť

Môže nahradiť taveniny lepidlo, skrutky,

zips pre upevnenie režim

Spĺňajú ROHS a UL životného prostredia

Aplikácie a Vložiť :

Termálne obojstranná lepiaca páska na IC radiátor pevné pole je najúčinnejší spôsob , profesionálne použitie v chladiča a čip stick. LED jednoduchšie na používanie, vložiť tepelnú obojstranné pásky medzi LED objímky a vyžaruje hliníkový plech, s trochu sily stlačte ;tepelné vedenie efekt je výraznejší ako všeobecné tepelne vodivé lepidlo. Tento produkt môže byť použitý aj v iných zariadení je potrebné, aby vedenie tepla , nahrádza skrutky, môže dosiahnuť najviac efektívny odvod tepla .

Štítky: lepidlo dvojité bočné, termotransferové pásky, dvojité lepidlo, lepiaca páska tepelnej, lepidlo čierna páska, tepelné pásky, nano páska priehľadná, dvojité tenké pásky, dvojité bočné tepelnej, chladič pásky.

  • Druh: Pásky
  • Číslo Modelu: 10B
  • Názov Značky: FDDSYB
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Súvisiace produkty