38# 180x150cm Dieťa Mat 0,5 cm Hrúbka Cartoon Xpe Dieťa Hrať Mat Skladacia protišmykových Kobercov Deti Hrať Hry Mat Non-slip
38# 180x150cm Dieťa Mat 0,5 cm Hrúbka Cartoon Xpe Dieťa Hrať Mat Skladacia protišmykových Kobercov Deti Hrať Hry Mat Non-slip
Sku: g137624
(2 Recenzie)
Novinka

€7.42 €12.80

Popis:

Dieťa Hrať Mat Skladacia Detská Plazenie Mat Reverzibilné Dieťa Hrať Gym Mat Non-Slip Nepremokavé

Popis Výrobku:

BEZPEČNÝ MATERIÁL - Vyrobené z LDPE, netoxický a bez zápachu, bezpečné a dostatočne odolné pre deti. Mäkká a vysoko-elastický hrať mat mohli chrániť deti pred bump, vhodný pre dieťa, a ideálne pre podporu plazenie, valcovanie, sedí, a naučiť sa chodiť.

Extra-Veľký EXTRA VEĽKÝ - Veľkosť: 180 x 150 x 0,5 cm. Dosť veľký pre vaše dieťa hrať, alebo liezť voľne. Ideálny pre byť použitá ako hrať mat, alebo priamo ako rohože v herni a detská izba.

ĽAHKO SA ČISTÍ a SKLADUJTE - play mat povrch je navrhnutý tak, aby sa vodotesný, môžete utrite ju priamo s vlhkým uterákom, udržiavať ju v čistote. Skladacia konštrukcia, veľmi ľahko prenášať a vziať si ho. To môže byť ľahko uložené kdekoľvek vo vašom dome alebo jednoduché prenášanie mimo.

REVERZIBILNÉ MAT - Dva rôzne kreslené vzory(Zvieracie + vozidla) dať dieťa viac sviežosti a pomáhajú udržiavať ich zvedavosť. Vzory a vzory dieťa mat aj pomoc pri presadzovaní svojich detí fantáziu a kognitívne schopnosti.

ŠIROKO POUŽITIE - Ideálny pre deti, spálňa decor, obývacia izba koberec, posteľ, vankúš, hrať hry mat, baby plazenie mat, jóga gym mat, rohože, piknik mat, cvičenie mat atď.

Špecifikácia:

Materiál: LDPE

Veľkosť: 180cmx150cmx 0,5 cm/71"x59"x0.2 cm

Package Zahrnuté

1x Skladací Dieťa Mat

Štítky: drevo knot svorka, tourmalin mat, rohože antistatické, nástroj práce, kórejský hrať mat koberec, lego hrať mat, koberec ocele nástroje, hliníkové trstiny, koberec nástroje jednoduché, koberec nôž.

  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Názov Značky: ISHOWTIENDA
  • Číslo Modelu: zubné nástroje
  • Veľkosť: As Shown
  • Aplikácia: Domácnosti Súprava Náradia

Súvisiace produkty