V-Vyberá Tradíciu Lite Ghost Rim Gitara Pick – Pick Billy Gibbonsa Hrá
V-Vyberá Tradíciu Lite Ghost Rim Gitara Pick – Pick Billy Gibbonsa Hrá
Sku: g137744
(0 Recenzie)
Novinka

€5.65 €5.94

Popis:

1.5 mm – 1 1/8" wide – 1 3/16" dlhodobá Tradícia série zrodila žiadosti niektoré z našich umelcov so žiadosťou o gitaru vybrať tvare, čo boli zvyknutí hrať za posledných 40 rokov. To je to! Pre všetkých z vás, staré psy tam, budete MILOVAŤ tento vybrať. Viac objemu, lepšie tón, a nebudete drop táto gitara vybrať! To bude lepit na prsty, keď vaše telo teplota hreje to. ŽIADNE ĎALŠIE KLESOL VÝBER!!! Lite je 1,5 mm. Č flex vôbec. Skvelé pre elektrickú alebo akustickú hrať. Viesť alebo rytmy. Aj veľký mandolína vybrať. Keď budete hrať túto vyberiete, budete si uvedomiť, boli ste takže veľa zvuk vo vnútri vášho prístroja. Takže ak chcete vybrať, ktorá je ako vaše Blatník Extra Ťažký na Steroidoch, to je vybrať pre vás! Je to naozaj balenia úder!Billy Gibbonsa hrá tento model. To je Duch Rim Verzia, že Prízračnej Šepot. Ghost Rim model V-PICK je možnosť výroby, ktorá vám dáva nádherný, jedinečný a veľmi muzikálny "strašidelný whisper", aby si vybrať útoku. To môže byť používané na skrotiť nadol veľmi agresívny útok a ešte, ak si chcete zmeniť svoju techniku len trochu, sa môžete dostať, že v pohode Brian Môže, Ed King, Billy Gibbonsa efekt a zvuk! To môže dodať upokoj účinok, podobne ako husle luk, alebo kôry, ako by ste sa pomocou mince ako trsátko. Ak sa vám nepáči pípať hrubé vybrať si niekedy urobiť, potom Duch Rim možnosť je pre VÁS! Najprv sme trvať dlhší čas, aby odborne a majstrovsky mlieť vybrať. Máme táto metóda dole na umenie. Nie je to jednoduché a trvá roky dozvedieť, ako to urobiť správne. Toľko starostlivosti je prijaté, pretože vybrať nemá ísť cez poslednom štádiu plameň nárazníkov. Plameň môže skrývať množstvo hriechov, tak budeme musieť uistite sa, že tieto sú presne vyrobené pre náš presných špecifikácií. Prvýkrát som začal robiť tipov, ako to v roku 1980. V-VÝBER sú PRVÝ a PÔVODNÝ spoločnosti, aby sa tento produkt k dispozícii. Vynašli sme tento nápad robiť výbery a my excel nad všetkým ostatným v tom. Všetky moje osobné tipy boli Ghost Rim alebo "unbuffed" tipov.

V-Vyberá Gitara Výbery

V-Pick je ručne vyrobené gitara vybrať vytvorený v roku 1980 gitarista Vinni Smith. Dizajn týchto gitara výbery boli jedinečné, že prvý, výbery pochádzajú z liateho akrylátu. Pick bol pôvodne vyvinutý pre viac objemu, lepšie tón, rýchla hrať akcie a krásu. Od jeho zavedenia, viac ako 100 modelov boli navrhnuté. Tipy k dispozícii sú platné pre elektrické a akustické gitary, mandolína, basová gitara, cimbal a sortiment terapeutické tipov pre hráčov s rukou a ramenom zranenia. V prvých rokoch boli pomenované V-Výber podľa priateľ a gitarista, Ján Dekan. Spoločnosť bola založená v roku 2004 a potom začlenené v roku 2008. V-Vyberá Sídlo bola presunutá z Kalifornie do Tennessee v roku 2011.

Pozoruhodný Užívateľov

Jedným z V-Pick je najviac rozoznateľné endorsers je Carlos Santana. Iných umelcov patrí Bill Decker, Billy Gibbonsa, Walter Becker, Phil Keaggy, Jorge Santana, Brad Whitford, Rick Vito, Derek St Holmes, Roger Fisher, Jimmy Sleď, Johnny Hiland, Danny Kortchmar, OBLOHA Dangcil, Andy Reiss, Denny Jiosa, Gabriel Manzo, Stu Hamm a Billy Sheehan,a Joe Martinelli.

Materiály

Akryl je materiál používaný v crafting V-Tipov. Proprietárnu zmes dvoch rôznych akrylátov sa používa plus inertným materiálom. Výrobca uvádza, že materiály a zmesi sa rozhodli poskytnúť silné, dlhé nosenie gitara vybrať, ktorý má strhujúci kvality, ktorý reaguje na teplotu hráčov ruky. Tieto akryl výber sú vyrobené v meradiel v rozsahu od .75mm na 11.85 mm.

Výroba

V-Výber sú vyrobené v Nashville TN USA. Spoločnosť vyrába viac ako 100 000 ručne vyrobené vyberá za rok, a dodáva gitara výbery na 101 krajinách sveta. Niektoré modely sú pôvodne vystrihnúť laserom z listov z liateho akrylátu. Iní začať ako suroviny naleje do formy. Oba modely sú potom ručne zem na lavičke brúska a ručne zdobené britva, nôž. To vytvára sklonu, pocit a zvuk vybrať. Ďalej sú temperované na pevnosť s intenzívnou vysoké teplo, podobne ako proces prebieha na oceľ a sklo. Potom sú brúseného s vysokou tepelnou plameň pre hladký a šmykľavý hrá hrany a skosenie.

Štítky: billy gibbonsa výstroj, opice hračka, billy gibbonsa autá, gitara potřeb.vyberte jem, opice, crystal gitara, opice ružová, billy gibbonsa klobúk, bábika opice, billy gibbonsa knihy.

  • Konektor Typu: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: TRDLGR
  • Názov Značky: NoEnName_Null