Vianočný Adventný Kalendár Vianočné Tematikou DIY Kúzlo Šperky Náramok, Náhrdelník, Takže Súprava pre Dievčatá SP99
Vianočný Adventný Kalendár Vianočné Tematikou DIY Kúzlo Šperky Náramok, Náhrdelník, Takže Súprava pre Dievčatá SP99
Sku: g137853
(1 Recenzie)
Novinka

€11.12 €15.88

Popis:

Vianočný Adventný Kalendár Vianočné Tematikou DIY Kúzlo Šperky Náramok, Náhrdelník, Takže Súprava pre Dievčatá SP99 Popis:

Funkcie:

1. Časovač na Vianočný Kalendár - časovač na Vianoce je vzrušujúce obdobie. Zvýšenie prichádza 2020 Vianočných očakávaní s týmto prekvapený kúzlo náramok adventný kalendár!

2. Kúzlo Náramky pre Ženy, Dievčatá, 24 Ks - Tento náramok charms adventný kalendár je super jemná a Vianočné tematikou štýlový charms sú ideálne pre dievčatá, ženy užite si náramok urobiť si čas. 24pcs Vianočné Šperky Set - 1 náramky,1 náhrdelník a 22 rozkošný mini charms korálky, vrátane Vianočný stromček, jingle bell, snowflake a viac.

3. Urob si sám svoj náramok každý deň od 1. decembra, na štedrý deň.

4. Bezpečný Materiál, & Jednoduché Navliekanie: 2020 Vianočné Odpočítavanie Kalendár sa skladá z DIY očarujúce korálky a náramok reťazca - Všetky z nich sú vyrobené zo 100% non-jedovaté plastové a životného prostredia zliatiny, a náramok funkcie barel kúzlo spona a inovatívnych vlákien systém, takže môžete skrutku tieto brilantné zobrazili kľúčové tlačidlá na svoj náramok bez námahy.

5. Robí Úžasné Dary: Užite si prekvapenie, keď sa vám odpočítavať dni do Vianoc! Dokonalé šperky, darčekový set prináša šťastie a radosť Vianoce pre vašich manželka, matka, dcéra, vnučka, neter.

Špecifikácia:

Materiál: Zliatiny

Veľkosť produktu: 21 cm*16 cm*1,8 cm

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1set x Vianočný Adventný Kalendár

Štítky: hrať 5 podlahový stojan, kožená taška fr ženy, pl30100140 batérie, tac500 náhradných dielov, plávanie topánky mužov, lietadla letisko lego, svetlá dieťa panda, kožená taška dinosaur, šortky beh chlapec.

  • Súbor Typ: No
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Číslo Modelu: Vianoce
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Balenie: Darčeková Krabička

Súvisiace produkty