3D Star Tvar Vňaťou Výzdoba Pre Vianočný Stromček M
3D Star Tvar Vňaťou Výzdoba Pre Vianočný Stromček M
Sku: g181005
(0 Recenzie)
Novinka

€4.15 €6.48

Popis:

Funkcie:

1. Strom vňaťou prináša naozaj skvelý doplnok k akejkoľvek Vianočný stromček a robí perfektný darček pre všetkých hráčov.

2. Toto je 3D pixel star inšpirovaná klasickej hry pridať kúzlo na váš Vianočný stromček!

3. Tieto 3D, Pixel Star dekorácie sú veľký geek inšpiroval darček. Môžu byť zavesené na hornej Vianočný stromček. Všetky retro hráč, fanúšik by bolo šťastie, aby ste získali jeden v ich osadenie tento rok.

4. Povrchové vypnuté Vianočný strom dokonale. Odporúčam to každému, kto si Váži Retro Hranie hier, alebo ešte len má rád pohľad na to.

5. Dokonca si môžete jednoducho zobraziť na vašej polici po prázdninách pre nerdy nostalgie. Je to bezpečné miesto svetlo vo vnútri, aby sa pridať jemnú žiaru, tak to nebude topiť!

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Celkové rozmery: 6inch x 6 cm x 1inch

Farba: ako na obrázku zobraziť

Package vrátane:

1 voliteľné x Pixelov Star Vianočný Stromček Vňaťou

Štítky: vianočný stromček vňate veľká hviezda, box pôdy, vianočné ozdoby laimala, veľký strom vňaťou, anjel strom, dekor hviezda, vianočný stromček vňaťou luk amazon, zlatý strom vňaťou, anjel vianočný stromček, ročník vianočný stromček vňaťou hviezda.

  • Súbor Typ: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Číslo Modelu: Vianočný Strom Dekorácie

Súvisiace produkty