10x H3 DC 12V 55W 3000K Žltá Super Svetlé Xenon Auto Žiarovky Svetlometu Auto Vedúci Svetlo do Hmly Žiarovka Automobilu Zdroj Svetla
10x H3 DC 12V 55W 3000K Žltá Super Svetlé Xenon Auto Žiarovky Svetlometu Auto Vedúci Svetlo do Hmly Žiarovka Automobilu Zdroj Svetla
Sku: g139840
(1 Recenzie)
Novinka

€31.37 €38.26

Popis:

Špecifikácie: 1. Typ modelu: H3 2. Napätie: 12V 3. Výkon: 55W 4. Maľby: Žltá 5. Vyžarujúce svetlo: Žltá 6. Farebná Teplota: 3000K 7. Materiál skla: Quartz sklo 8. Náhradné H3 pre všetky modely automobilov, 9. Úplne nové žiarovky 10. Jednoduchá inštalácia, Nie je potrebné pracovať s balastu, len plug and play, nie je potrebné znížiť vodičov. 11. Vysoká kvalita, ako najvyššej úrovni značka na trhu 12. Dlhšia životnosť než bežné žiarovky model Funkcie: 100% fit originálne auto Rozšírené Xenon technológie, Nízku spotrebu elektrickej energie a dlhá životnosť Balík v cene:10 x Auto žiarovky+5X Retail balenie box

DODACIA LEHOTA

Vaša objednávka bude odoslaná v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme dostali vašu platbu.

Medzinárodné dodávky zvyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní pre dodanie,

Kupujúci je zodpovedný za akékoľvek dovozného cla/daní, odvodov o lodnej dopravy v niektorých zriedkavých prípadoch to môže trvať až na 8-15 dní. krajiny určenia.

Prosím, uistite sa, že vaša zásielka adresu a úplný názov je správny, kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ak položka sa vrátiť k nám, alebo nedoručené.

Krajiny Dátum Doručenia

Spojené Štáty

Spojené/Kráľovstvo

Australia/Asia 7-16 pracovných dní

Kanada/Francúzsko

Španielsko/Nemecko 10-20 pracovných dní

Taliansko 18-25 pracovných dní

Brazília/SouthAmerica/Východ 30-60 pracovných dní alebo dlhšie

V európe asi 2 - 4 týždne z dôvodu vlastnej kontroly a miestnej pošty a čas doručenia

V iných Krajinách 20 až 30 pracovných dní alebo dlhšie

Spätná väzba

Milí kupujúci,

Vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) .

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2, rating, negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Poznámka:

1. Ak ste z ruskej Federácie, prosím zanechať meno a priezvisko ako prijímač meno. Inak, nemôžete prijímať položky z dôvodu regulácie svoj ciel.

2. Ak ste zo Saudskej Arábie, zašlite kópiu svojho ID karty. Podľa právneho Saudská Arábia, ID kartu, je potrebné vykonať colné odbavenie.

Štítky: h3 led, autolamp h3, 9005 hb3 led, h3 xenon, zvýšenie dcdc, žiarovka h3, h3, dc dole krok, 7200lm, dc dc.

  • Model Auta: VŠETKY
  • Auto Značky: VŠETKY
  • Xenónové Svetlomety, Model: H3
  • Zdroj Svetla: Xenon
  • Xenónové Svetlomety Typ: Jeden Xenónové Svetlomety
  • Položka Druh: Svetlo Sourcing
  • Napätie: 12V
  • Žiarovka Typ: H3
  • Farebná Teplota: 3000K
  • Príkon: 55W
  • Názov Značky: SZKDCE

Súvisiace produkty