Tichý Rotujúce Swing Vešiak z Nehrdzavejúcej Ocele, Heavy-Duty Swing Háčik, na Betón, Veranda Jogy hojdacia sieť Telocvični
Tichý Rotujúce Swing Vešiak z Nehrdzavejúcej Ocele, Heavy-Duty Swing Háčik, na Betón, Veranda Jogy hojdacia sieť Telocvični
Sku: g139915
(0 Recenzie)
Novinka

€10.40 €17.63

Popis:

Všetky swing hardvér je 304 nerezovej ocele, permanentný anti-hrdza, priemyselné-triedy high-kvalitné swing vešiak, ideálny swing držiak, vhodný pre všetky swing produkty vnútorné alebo vonkajšie, vrátane verandu swing jar strop alebo drevený držiak, gymnastika krúžok a pozastavené leteckých Jogy. Na zadnej strane hrazda hojdačky sedadla.

Prispôsobený stlmiť nylon priechodky a tuky sú špeciálne navrhnuté tak, aby sa zabránilo kovu trenie, čím sa tvorí pokojný, stabilný, výborná swing, údržbu, podporu 360° rotácia bezplatne swing a odnímateľné sedadlo opasku, inovatívne, aby vám poskytli Na drevené herné konzoly zariadení v záhrade, užite si herné konzoly swing príslušenstvo na jar, v lete a na jeseň swing ročných obdobiach.

Názov: Vonkajšie swing príslušenstvo

Farba: strieborná

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 10 x 4 cm

Obsah Balenia:

2 x Vnútorný šesťhran rozšírenie skrutky

2 x Šesťhranných skrutiek do dreva

1 x rotujúce XX typ swing háčik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: g202, hojdacia sieť kit, hojdacia sieť zavesiť, double double hammock, háčik swing, taška hojdacia sieť, pegless, playset swing ramienka, hojdacia sieť vonkajšie, Hojdacia Sieť Swing.

  • Všeobecné Použitie: Záhradný Nábytok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)