Push Objaví Bublina Zmyslové Hračka Autizmus Potreby Rozmliaždeniu Stres Odľahčovacia Hračky Pre Dospelých Dieťa Zábavné Anti-Stres Objaví Sa Fidget Reliver Stres
Push Objaví Bublina Zmyslové Hračka Autizmus Potreby Rozmliaždeniu Stres Odľahčovacia Hračky Pre Dospelých Dieťa Zábavné Anti-Stres Objaví Sa Fidget Reliver Stres
Sku: g142250
(0 Recenzie)
Novinka

€15.28 €24.65

Popis:

Push Objaví Bublina Zmyslové Hračka Autizmus Potreby Rozmliaždeniu Stres Odľahčovacia Hračky pre Dospelých Dieťa Zábavné Anti-stres Objaví Sa Fidget Reliver Stres

Odbúranie stresu hračka nastavenie: 1 * bublina gadget hračky

1 * rainbow oblasti kocka

1 * nekonečné kocka

1 * futbal pena loptu

1 * disketu reťazca

2 * Divne trate

3 extrudované bean kľúč reťazca

4 * siete a mramoru zmyslové hračky

4 * elastické lano

4 * squid hračky

Tieto zmyslové hračky sú tiež najlepšie upokojujúci hračky a stres-odľahčenie hračky pre teenagerov, dospelých, autistické deti, ľudia s ADD alebo ADHD a OCD alebo vysoké napätie/úzkosti úrovni, a autistické stimulácia hračky. Zároveň sa rozvíja detské tvorba, výtvarné vzdelávanie a ploche fidgeting hračky pre deti.

Tieto zmyslové hračky sú vyrobené z netoxického, non-alergické materiály, bez BPA, ftalát a latex. Bezpečnosť a zvýšenú pozornosť detí a dospelých.

Malé hračky môžu byť držané v rukách. Väčšina hračky sú vreckovej veľkosti a vysoko prenosné, takže môžete chodiť na úrady, domy, kostoly, knižnice, stanice, špeciálnymi vzdelávacími, fyzioterapia izby a zmyslové izby, a dokonca aj ako cestovné hračky. Zároveň sú tiež v pohode hračky pre rodinu a priateľov.

Vysoká kvalita a odolnosť: Tieto hračky majú nové a krásne zvieracie vzory, ktoré sú veľmi vhodné pre vašu rodinu a priateľov.

Štítky: push pop bubliny, relaxačná hra, bublina push up, to pop, fidget pop, pop push, pop fidget stres, adhd hračka, pnutia loptu, tin hračka.

  • 1 x bublina gadget hračky : 1 x rainbow oblasti kocka
  • 1 x floppy disk reťazca : 4 x elastické lano
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • 2x Divne trate: 4 x Mriežky a mramoru zmyslové hračky
  • 1 x nekonečné kocka : 3 x lisovaných bean kľúč reťazca
  • 1 x futbal pena loptu : 4 x squid hračky

Súvisiace produkty