Školenia Podložky Wc Pre Šteňatá A Malé Zvieratá, Námestie Pet Školenia Wc S Táckou Pre Malé Psy Nočník Tréner Krytý Smal
Školenia Podložky Wc Pre Šteňatá A Malé Zvieratá, Námestie Pet Školenia Wc S Táckou Pre Malé Psy Nočník Tréner Krytý Smal
Sku: g144542
(1 Recenzie)
Novinka

€11.80 €15.73

Popis:

Veľkosť: 50*36 cm

Materiál: pp plastu

Tento pet wc má dve podlažia a je možné ľahko čistiť. Oka je v poriadku a dokonca, takže je ľahko odtekať kvapaliny do trvanlivé zber zásobník. To udrží vaše zvieratko nohy suché a čisté.

Rošte systém, ktorý je ľahko otvoriť a zatvoriť zabráni šteniatka od dosiahnutia školenia mat alebo noviny na záchod podporu.

Rozšíriť používanie odbornej prípravy mat a dokonca použiť novinový papier ako tréning mat.

Tento tréningový pad držiteľ je dobrý spôsob, ako chrániť podlahu, ktorý je ideálny pre nové šteniatka, ktorí musia byť očkované v domácnostiach alebo v malých dospelých psov. Okrem toho, je ideálny pre staršie mačky, ktorá už nemôže skočiť do koša.

produkt príručka

farba: modrá

Jednoduchá inštalácia. Rýchlejšie.

Kompatibilné s školenia rohože a dokonca aj noviny. Špeciálne rohože udržiavať váš moč preč z vášho maznáčika nohy.

Ľahko sa čistí. Robustné funkcie navrhnuté tak, aby sa zabránilo moču z vymkla psa nohy.

Obsah balenia: 1* psa wc (s 1 stĺpec)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: mačka na wc, l7 telefón, pes v zásobníku, prenosné mačacie wc školenia, wc mačka automatu, pet mačka wc školenia, box vrhu, box podstielku, Pet Wc Tréner, lepim.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: kousací stick
  • Druh: mačky
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty