1 Prírodné Ružové Ruže Kremeň Fajky +1 štetec+3 Filtre
1 Prírodné Ružové Ruže Kremeň Fajky +1 štetec+3 Filtre
Sku: g145551
(4 Recenzie)
Novinka

€7.81 €9.18

Popis:

s eller popis:

Materiál: PRÍRODNÉ KREMEŇ

Hmotnosť: 90 g

Dĺžka: mm Výška:mm

Šírka: mm

Výška: mm

Donghai Jinshishun Crystal Remeselné Co., S.r.o je profesionálna spoločnosť, ktorá sa špecializuje v krištáľovo spracovanie, dizajn a predaj. Máme vlastnú registrovaná ochranná známka spoločnosti Bi Ťia Crystal. Naše výrobky sú vyvážané do Európy, Ameriky, Austrálii, Japonsku, Hong Kongu a ďalších oblastí, v Juhovýchodnej Ázii. Ponúkame vysoko kvalitné výrobky s najnovším dizajnom, konkurencieschopné ceny a spravodlivé a primerané náklady na prepravu, ktorý je podniková filozofia Našej suroviny sú z Číny, Brazília, Madagaskar, Uruguaj, Afrika, Rusko, Mexiko, Srí Lanka, Mongolsko ... ametyst, kryštál ruže, tigrie oko krištáľovo číry krištáľ, údená crystal, black crystal, citrine crystal, krištáľ klastra, labradorit , moonstone, malachit, achát, jade, fluorite, lapis lazuli, ametyst geode, obsidián, drahokam, a.fosílnych palív, minerálnych vzor... Naše produkty zahŕňajú: lebka, pyramídy, lopta, bod, kocky, vajcia, srdce, misy, poháre na víno, čaj sady, vázy to, masáž prútik, Buddha, šperky, anjel, drak, ľudská postava sochárstvo, zvierat sochárstva ...... Podľa množstva objednávok, sme okamžite organizovať výrobkov spracovanie zabezpečiť dodanie tovaru v predpokladanom čase. Prijímame minimálne platobného príkazu (zákazníci povinní zaplatiť vzorky náklady a prepravné poplatky, ak sú vzorky požadované). Výrobky sú balené s mäkké baliaci papier, bublina film, vysoko kvalitné penové a kartónových krabíc opatrne. Môžeme poskytnúť aj špeciálny balíček podľa požiadaviek zákazníka. Sme VIP zákazníkom DHL a naši zákazníci sa môžu tešiť na kvalitné a efektívne a rýchle vzduchu prepravná služba je poskytovaná DHL (letecká doprava, 10 až 20 dni, aby sa dospelo). Sme tiež VIP zákazník Čína Príspevok, ktorý môže poskytnúť ekonomické náklady na dopravu (Čína príspevok, 45 až 60 dni, aby sa dospelo). Okrem toho zabezpečujeme dodávky tovaru kontajnerov (minimálna objednávka musí byť viac ako 500 kg, lodná doprava, 75 až 90 dni, aby sa dospelo) –to je najekonomickejší spôsob dopravy! Ponúkame dizajn výrobku na základe vašej požiadavky. Vážime si váš názor a myšlienky, a bude sa snažiť uspokojiť vás. Ak nie ste spokojní s položku po prijatí, prosím, uistite sa, obráťte sa na nás prvý!

Budeme vyriešiť všetko najlepšie pohodlie a chráni váš prospech.

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v cene položky, alebo poplatky za dopravu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.

Ponúkame zmes prepravné služby, ktoré sa bude šetriť vaše náklady na dopravu výrazne, pri viacerých nákupoch. Prosím, kontaktujte nás a my sa pokúsime vyhovieť vašim požiadavkám! Prosím, prijmite naše milé pozvanie na návštevu našej spoločnosti a tešíme sa na naše stretnutie v Číne!

Štítky: hmyzu pasce, white crystal geode, crystal kameň, rúry quartz, crystal kvet, natura rose quartz prívesok, handričkou ružová, quartz rose, fajky, punk štýl.

  • Štýl: feng shui
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Materiál: Crystal
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: Maskot
  • Názov Značky: YUMZONED