UZWELL Vysoký Tlak 3 Štádiu PCP Auto Ručné Čerpadlo Vzduch Lov PCP čerpadlo Vzduch Suchý 300bar 30mpa 4500psi S Sací Filter
UZWELL Vysoký Tlak 3 Štádiu PCP Auto Ručné Čerpadlo Vzduch Lov PCP čerpadlo Vzduch Suchý 300bar 30mpa 4500psi S Sací Filter
Sku: g14674
(2 Recenzie)
Novinka

€75.76 €93.53

Popis:

Položka Vlastnosti :

1. Veľmi Mäkká Rukoväť .

2. Materiál z nehrdzavejúcej Ocele pre prvý a druhý Nafukovacím, zatiaľ čo na druhej strane dodávateľ pomocou Uhlíkovej Ocele .

S sací filter.

3. 8 mm Meď materiál Rýchlo Konektor ,vynikajúca kvalita .

4. Vodné chladenie zaistí dobré výstupný tlak .

5. Anti-Vibration a Kvalitné Mini tlakomer zabezpečiť zabezpečiť precesion tlak údajov .

6. Máme veľa položiek na sklade a loď položky DHL,Fedex ,UPS,TNT express na zabezpečenie našich vážených zákazníkov získať položky na najbližšej .

7. Tovar vám bude dodaný s Vodou-Separátor Olej .

Položka Obrázok Detaily :

Štýl 1:

Štýl 2:

Štýl 3:

Odborné odporúčania Pre Bezpečnosť a Dlhodobé Používanie život : Čerpadlo Testovanie Pred Použitím : 1. Po prvé,prosím, nainštalujte test zapojiť hlavu do 8 mm rýchly konektor.Otvorte tlak poistného ventilu(nie je To hebind čerpadlo vzduch).Prosím čerpadla čerpadlo vzduch pre 20-krát priebežne.(Správny spôsob, ako na čerpadlo na čerpadlo vzduch je do čerpadla to na vrchol rýchlo a zatlačte ju, až do konca s telesnú hmotnosť ).Ak čerpadlo je kvalifikovaný ,budete cítiť uvoľnene, keď ťahá hore a dole.Intenzita je menej ako 2.4 KG. 2. Prosím, dotiahnite poistný ventil .Keď čerpadlo dosiahne 10mp,prosím, otvorte tlak, vypúšťací ventil a odvod vzduchu .Prosím, dotiahnite poistný ventil znova .Prosím počkajte 2-3 minúty a skontrolujte, či ukazovateľ na ukazovateľ tlaku padne alebo nie, keď vzduchové čerpadlo dosiahne 20mpa.Ak potrebujete skontrolovať, keď sa čerpadlo vzduch netesnosti alebo nie ,najlepší spôsob je dať suteréne ,hadice a skúšobné zapojenie hlavu do vody. Ak nie je bubliniek ,znamená to, úniky vzduchu .Prosím, použite kľúč na utiahnite ju .Ak nie je bubliniek ,znamená to, že to je ok pre použitie.

Položka Rýchle Dodanie :

1. Máme dostatok zásob ,tak, že zákazník môže získať položka veľmi skoro .

2.Na väčšine Krajín sa loď, DHL ,Fedex ,UPS ,EMS veľmi rýchle dodanie, s dopravou zdarma .

3.Na Ukrajine ,v Rusku ,môže zákazník získať položka veľmi rýchlo s dopravou zadarmo rovnako .

PS:ďakujeme za vašu objednávku kolesá čerpadiel .Pre olej ,to je niečo nebezpečné.Pre niektoré krajiny ,olej je zakázané medzinárodné expresné doručenie .Prosím, láskavo kúpiť nejaké Silikónový olej sami .Vďaka za najláskavejšou pochopenie .

Položky Aplikácie :

Štítky: 300bar nádrž, 30mpa kompresora, condor pcp, airgun pcp, čerpadlo pcp 300bar, 300bar čerpadlo vzduch, vzduch pcp, tlak 80 mpa, kompresor pcp, 4500psi ručné čerpadlo.

  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Názov Značky: Rinicane
  • Číslo Modelu: vzduchové čerpadlo