Nové Smart WiFi Motorizované Spojov Opony DIY Sledovať Tuya Motorových RF Diaľkové Inteligentný Život Tuya APLIKÁCIE Ovládanie S Alexa Domovská stránka Google
Nové Smart WiFi Motorizované Spojov Opony DIY Sledovať Tuya Motorových RF Diaľkové Inteligentný Život Tuya APLIKÁCIE Ovládanie S Alexa Domovská stránka Google
Sku: g148431
(0 Recenzie)
Novinka

€102.03 €145.75

Popis:

2020 Nový Príchod Smart WiFi Elektrické Motorové Spojov Opony Skladby Systém,Tuya Opony Motor s DIY Sledovať RF Diaľkové Inteligentný Život Tuya APP Ovládania Hlasové Ovládanie S Alexa Domovská stránka Google

Podľa Moes

2020 Nový Príchod Inovovaný s Viac Prispôsobené Body: Update1:DIY dizajn,montáž skladby voľne

Update2:Vstavaný Tuya Modul pre smart kontroly

Hlavné Rysy: 1.DIY skladby s spojov k dispozícii:Začnite s 1 meter DIY trať spájať voľne pre pridanie 0,5 m*1+0,2 m*2+0,1 m*1 splniť vaše vlastné dopyt ľubovoľnej dĺžky.Balené s Remote (batérie nie sú súčasťou).Nastavenie pracovného plánu na váš inteligentný telefón predtým ak chcete, aby váš opony ísť hore a dole automaticky s nastaviteľným skladby.

2.Vstavaný napájaný Tuya modul pre motor umožňuje inteligentné ovládanie pomocou Inteligentného Života App a jednoduché ovládanie hlasom cez Alexa a Google Domov.Diaľku ovládať pripojené zariadenia, bez ohľadu na to, kde ste, ľahko získať kontrolu prostredníctvom jednoduchých hlasových príkazov.Aj časovač plánu na kontrolu ich v prednastavený čas.

3.Vstavaný RF433 frekvenciu pre WiFi Tuya motor umožňuje iného ovládanie spôsobom ako prenosné RF diaľkové a č hub potrebné pre normálne použitie.Posuňte na strane otvorený a dvojité otvorené voliteľná inštalácia motora na pravej alebo ľavej strane a na vlastnú potrebu.

4.Zastaviť na prekážku a pamäte zastaviť pozícia:Smart reakcie na odpor a sebaobrana.Opona sa zastaví automaticky chrániť celý systém a zároveň spĺňa všetky fyzikálne bloky.Tam je medzipoloha medzi zavrieť a otvoriť pozíciu, ktorá môže byť trvalé a spomalí, keď opona sa blíži koncovej polohy na ochranu celého systému.

5.Ručné ovládanie s dotykovým pohybu:Mierne zatiahnite záclony na jednom smere o 10 cm, zatiaľ čo motor je pod napätím,motor sa otvoriť alebo zatvoriť automaticky. oveľa jednoduchšie režim párovania pre pridanie zariadenia s WiFi a Bluetooth pripojený;zahŕňa plnú 2-ročná záruka a 60-dňová záruka vrátenia peňazí pre úplnú spokojnosť.

Parameter:

Typ:PYM21A

Menovité Napätie:AC100-240V 50/60Hz

Menovitý Prúd:0.3 A

Max. Zaťaženie:50 KG

Rýchlosti motora:90rpm

Zoznam balíkov:

Balík s 1 Meter DIY skladby :vrátane 1psc 0,5 m+2psc 0,2 m+1psc 0,1 m opony skladby .

Master(Suv gear box) 2 ks.

Kladka 2 ks.

Runner7 ks/vrece (2.2 Meter mať 3 pags,pridať 1 meter trate bol pridať 1 tašky).

Sledovať pripojenie konzoly (1pcs/ meter ).

Stenu (Wall nainštalovať stenu a strop nainštalujte konzolu) a skrutky.

Pás 1 role.

RF433 Strane diaľkového 1pcs( Batérie nie vrátane balenia)

Príručka 2ks

Q&A:

1.Q: môžem nainštalovať sledovať na stenu?

A: samozrejme,stropná montáž tracker a na stenu budú zahrnuté v balíku pre inštaláciu voľne.

2.Otázka: Mohli by som otvorila opona zo strednej alebo z ľavej na pravú?

Odpoveď: Áno, to umožňuje otvoriť záclony sprava doľava, zľava doprava alebo od stredu na oboch stranách,stačí nainštalovať ich na svoje vlastné potreby.

3.Otázka: potrebujem dvojkoľajná trať, čo by som mal robiť?

Odpoveď: mali by Ste dostať 2 nastavte na to, aby sa dvojkoľajná trať, avšak, láskavo nás opustí správy, ak u by ako nainštalovať dvojkoľajná trať na stenu, to potrebujú špeciálnu konzolu.

4.Otázka:Funguje to s Samsung smartthings?

Odpoveď:Nie,to je WiFi Tuya verzia a č hub potrebná.A môžete ho ovládať cez Alexa hlasové ovládanie.

5.Otázka: Mohli by som kút ich do rohu

Odpoveď: Určite, ale mali by ste dostať extra príslušenstvo OBLÚKA trate v našom obchode.kliknite na tlačidlo nižšie sa dostať OBLÚKA trate.

Štítky: univerzálny záves motora wifi, led rf, smart home, zapojený girier, prepnite položku wifi, MoesHouse, motorizované zamknutom, opona dooya, opona klzák, opona wifi.

  • Max Rýchlosť: nový príchod
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: smart záves motora
  • Druh: PYM21A
  • Funkcie: Slot
  • Rozsahu: 1
  • Menovité Napätie: AC100-240V 50/60Hz
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Certifikácia: CE
  • Ovládanie Kanálov: 2 Kanálov
  • Menovitý Prúd: 0.3 A
  • Gyro: ŽIADNE
  • Max. zaťaženie: 50 KG
  • Názov Značky: MOES
  • Rýchlosti Motora: 90rpm

Súvisiace produkty