Yeelight Lightstrip Plus Predĺženie YLOT01YL 1m RGB Farba Led Smart svetlo pásy APP, ovládanie Práce s Domovská stránka Google Mi Domov Alexa
Yeelight Lightstrip Plus Predĺženie YLOT01YL 1m RGB Farba Led Smart svetlo pásy APP, ovládanie Práce s Domovská stránka Google Mi Domov Alexa
Sku: g160171
(0 Recenzie)
Novinka

€7.75 €10.92

Popis:

Otepľovania vitajte Mi VH Obchode! Sledujte náš obchod pre Fanúšikov Špeciálne Ponuky!

Sme sú zamerané na zdieľanie smart položky z Xiao a Mi Ekologické značky s vynikajúcu kvalitu a krásne ceny .

Vezmite prosím na vedomie, že:

1. Nie všetky výrobky s "MI" logo pretože Mi Ekologické značky majú vlastné logo.

2. Budeme otvoriť niektoré balíky na testovanie alebo pridajte adaptér (v prípade potreby ) pred pôrodom, ak prijmete a pozrite si otvoril nálepku,že sme vás uistiť, že všetky zariadenia, ktoré sú 100% zbrusu nový.

3. Vzhľadom na neustály update Mi ekosystému dodávateľského reťazca, najnovšie výrobky, ktoré sme zašleme, nemusí byť v rovnakom obale ako je popísané vyššie. Zvyšok uistiť, že naše výrobky sú originálne a up-to-date z Xiao.

4. V leteckej doprave, obmedzenia,batérie nie sú súčasťou balenia.

Prajeme vám Šťastný nakupovanie!!!

Špecifikácie

● Model: YLOT01YL ● Svetelný pás dĺžka: 1 meter ● Farba Nastaviteľné: 16 Miliónov Farieb ● Jas: 1%-100% ● Menovitý Príkon: 24V 0.088 ● Menovitý Výkon: 2.1 W

Čo je zahrnuté

1 * 1-meter Yeelight Svetelné Pásy Plus Predĺženie

Yeelight Lightstrip Plus Predĺženie

Neváhajte a nákup 1m rozšírené pásy podľa vašej potreby. Či už ste osvetlenie vášho chodby alebo zdobenie schody, ktoré spĺňa vaše požiadavky, aby oživiť svoj domov najdlhšie.

Odstráňte lepiacu pásku a vložiť ho

Stačí len odstrániť späť lepiacou páskou, a v minulosti ho nech sa vám páči. Je ľahko použiteľný a rýchlo zmeniť si žijú atmosféru.

DIY vášho domova pomocou farieb

Vďaka flexibilite, umožňuje pripojiť lightstrip kamkoľvek budete chcieť, napríklad za TELEVÍZOR, pod gauč, okolo umelecké diela, pod posteľ, a pod. S indrect svetlo, váš domov bude vyzdobená, ako chcete.

Spínač osvetlenia z prednastavených scén

Z modrej na oranžovú, nočné svetlo na vysoký jas, stačí použiť preseted scény v YEELIGHT APP. To vám poskytuje rýchly spôsob, ako získať farbu, ktorá sa vám páči, a tiež môžete dať jednu do obľúbených položiek.

Tanec so svetlom a hudba

Kombinovať svoju obľúbenú hudbu s rodinou osvetlenie, cítiť rytmus svetla. Stiahnuť YEELIGHT APP, dostať strana začala s YEELIGHT lightstrip.

Vaše romantické chvíle, len lightstrip color

Pri všade doma, len pomocou lightstip, farebné svetlo stavia svoju romantické miesto.

Viac funkcií, viac šťastia

Spínač osvetlenia z prednastavených scén

Z modrej na oranžovú, nočné svetlo na vysoký jas, stačí použiť preseted scény v YEELIGHT APP. To vám poskytuje rýchly spôsob, ako získať farbu, ktorá sa vám páči, a tiež môžete dať jednu do obľúbených položiek.

FAQ

Otázka: Ako sledovať poradie :

Odpoveď: skontrolujte Prosím belowing odkaz: alebo

Otázka: O cla:

Odpoveď: Vážený zákazník, prosím, vyberte PL alebo RU Skladu, nie je dane, dane na úhradu.

Ale loď z Číny, podľa colných predpisov, kupujúci má povinnosť vymazať colné a získať pozemok.

V prípade, ak kupujúci nie je to, colné odbavenie, tovar mohol byť zničené, potom nie sme zodpovední za to.

Spätná väzba

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali hneď PRED odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

2.Vážime si 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu, je to dobré pre naše dlhodobé obchodné, budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás. T hank vám za vaše láskavé porozumenie(*^__^*)

Štítky: xiao yeelight 3, coatuncle xiao 8 se, úradný xiao, xiao led ligjt, mi xiomi, yeelight strop pro, xiao led stripe, lampa xiao, 9 poznámka redmi, barra led alexa.

  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Gyro: Yeelight
  • Rozsahu: 1
  • Max Rýchlosť: xiao smart home
  • Funkcie: Hudobné
  • Názov Značky: Xiao
  • Certifikácia: CE
  • Ovládanie Kanálov: 12 Kanály & Up
  • Číslo Modelu: Yeelight Lightstrip Plus Predĺženie (YLOT01YL)

Súvisiace produkty