Moderné jemné, ručne ťahané pričom uhlopriečny tapetu v čiernej a bielej, Škandinávsky dizajn, Vymeniteľné tapety
Moderné jemné, ručne ťahané pričom uhlopriečny tapetu v čiernej a bielej, Škandinávsky dizajn, Vymeniteľné tapety
Sku: g149886
(1 Recenzie)
Novinka

€5.91

Popis:

Ako aplikovať naše tapety?

KROK 1: Príprava stien Vaše steny musia byť úplne rovné, čisté a suché. Úrovne drsné povrchy, drsný, otvory a nerovnomerné škvrny. Steny by mali byť rovnakej farby. Ak nie, môžete si všimnúť rozdiely v farbu na stenu po inštalácii. Ak vaše steny má viac farieb, odporúčame vám, aby ste maľovať znova. Aby zvislá čiara s kolmici na rohu oblasti, ktorú chcete kryt s nástenným. Ak máte olovnica, môžete si vytvoriť svoj vlastný spájanie ťažký predmet na koniec lana. Táto línia je veľmi dôležité, pretože to je príručka ak chcete spustiť uvedení vašej nástenná maľba.

KROK 2: Príprava tapety tapety panely sú vyrobené so šírkou 48,7 cm(19.2"). Panely sú prijaté vytlačené priebežne na roll a číslované v hornej časti. Rez nezávislé panely a urobiť náhľad na zemi po číselnom poradí zľava doprava. Opatrenie meter výšky steny. Ak je to menej ako photomural, musíte znížiť, aby sa zmestili správne. To v čase, keď máte na podlahe, ale nechať rezervu palce, aby sa opravili všetky rozdiely v úrovni na stenu.

KROK 3: Príprava lepidla Môžete kúpiť lepidlo z vášho supermarket, potvrdiť, že je to pre non-tkané tapety použitie. Príprava lepidla, postupujte podľa pokynov na vrece lepidla ste si kúpili. Robte to pomaly. Tak získate jednotné zmesi a bez bubliniek.

KROK 4: Pripojte papiera na stene Aplikovanie lepidla na stenu rovnomerne pomocou štetcom alebo valčekom. Začať distribúciu z linky označené ako príručka k klesať. Nechcem vložiť celú stenu, a to len v oblasti, ktorá sa bude vzťahovať na prvý panel na ľavej strane, takže pár centimetrov mimo doprava. Uplatňujú prvý panel nástenná maľba na stenu začína v ľavom hornom rohu. Skontrolujte, či je v súlade s guide. Lisy proti papier so suchým valčekom alebo hubky, aby sa odstránili všetky vzduchové bubliny. Umiestnite nasledujúci panely rovnakým spôsobom sa v číselnom poradí. Panely nesmie byť namontovaná na sebe, ale sú nastavené na okraji. Poutierajte prebytočné lepidlo s vlhkou špongiou.

KROK 5: Dokončenie S pomocou pravítka a frézy, upraviť stranách a v hornej a dolnej časti steny, ak je to potrebné. Nechajte vyschnúť 24 hodín, budete mať dokonalý konečný výsledok

Štítky: rock tapety, nálepky, plagát škandinávskych, taliansko stenu papier, škandinávsky, wallpap, bambusové rolka tapety, telas nástenná maľba tapety, peoni tapety roll, umývateľný tapety roll, ohňovzdorné tapety betónu.

  • Poplatok Jednotky: Usd/Roll
  • Materiál: Drevených vlákien tapety
  • Štýl: Moderné
  • Druh: Papierové Tapety
  • Názov Značky: Pixel&Stenu
  • Použitie: Domácnosť
  • Funkcia: Anti-static
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: ET636665076
  • vzor: Geometrický Vzor
  • Povrchová Úprava: Papierové Tapety

Súvisiace produkty