Gadgets, Sprcha Umývadlo Mozgov Kryt Vaňa Plug Sprcha Mozgov Vlasy Nehrdzavejúcej Ocele Catcher Umývadlo Filter Chráni Vlasy Od Zanesenia
Gadgets, Sprcha Umývadlo Mozgov Kryt Vaňa Plug Sprcha Mozgov Vlasy Nehrdzavejúcej Ocele Catcher Umývadlo Filter Chráni Vlasy Od Zanesenia
Sku: g151476
(2 Recenzie)
Novinka

€7.75 €9.68

Popis:

To je veľmi nepríjemné, keď čelí upchaté mozgov. To odpadov veľa času, aby si nechutné lepkavú látku von. Ale môžeme žiť šťastnejší, ak používame niektoré kreatívne zariadenie, aby sa zabránilo sa tak stalo. Našich Mozgov Chránič je tento druh zariadenia, ktoré je veľmi užitočné.

Bez námahy zhromažďovanie každý vlasy, ktorý sa snaží, aby sa jeho cestu dole zraniteľné mozgov. Je to hrdina si zaslúži vo vašej kúpeľni.

Rozlúčiť sa Upchaté Kanalizácie Navždy Funkcie:

ŽIADNE ĎALŠIE UPCHÁVANIU: Inovácie dizajnu samostatné vody a sušič na inú cestu tým, múdry spôsob, držať späť vlasy na utesnené gumovým krúžkom a nechajte vodu ísť cez malé otvory na jamb stene valca, takže si čistý povrch a dostatok priestoru pre rýchly odvod vody.

VYKONANÉ POSLEDNÉ: Vyrobené s najlepšou kvalitou nehrdzavejúcej ocele, ktorá je neuveriteľne silný pre jedinečnú odolnosť. Povrch a bez plesní starostí.

PERFEKTNÉ: Veľmi ľahko nainštalovať, a s 4 rôzne veľkosti gumové krúžky môžu zápasu väčšina umývadlá & vaňou kanalizácie. Podporu mozgov veľkosti od 1.46" na 1.79". Majte vlasy, ďaleko od vašich mozgov bez toho, odvodnenie sadzby.

ĽAHKO SA ČISTÍ: Jednoducho vyberte ju z mozgov s jednou rukou a očistiť sa zhromaždili vlasy s papierovým uterákom. ULOŽIŤ SVOJE PENIAZE: Naše nehrdzavejúcej ocele, odtok chránič má dlhú životnosť. Tak len aby to pekný výber,sme vám ponúka 12 mesiacov záruka. Špecifikácie: Materiál: Nerezová Oceľ + Guma. Podporované: Mozgov vnútorný priemer z 1.46" na 1.79". Balenie Obsahuje: 1 x Nerezová Oceľ Mozgov Protector. 4 x Gumové Prsteň. Poznámky: Prosím, aby mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: plug umývadlo, sprcha mozgov vlasy catcher, dlaždice gadgets, misa drainer, gadget, cool gadget, sprcha vlasy catcher, spálňa gadgets urob si sám, odtoku drezu, vrecia gadgets.

  • Číslo Modelu: Nové
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty