50Pcs Bambusu Rastlín Štítky , Eco-Friendly T-Typ Drevené Rastlín Prihlásiť Značky Záhrada Značky pre Semená Zasadiť Bylinky, Kvety, Zelenina
50Pcs Bambusu Rastlín Štítky , Eco-Friendly T-Typ Drevené Rastlín Prihlásiť Značky Záhrada Značky pre Semená Zasadiť Bylinky, Kvety, Zelenina
Sku: g151658
(0 Recenzie)
Novinka

€8.69 €14.48

Popis:

Funkcie

1、Veľkosť a Počet: 10 cm/3,94 " v dĺžke a 6typ/2.36 cm v wideness. Balenie množstvo: 50 T-typu rastlín, štítky, obojstranné zapisovať štítky s dosť písanie priestor. 2、ekologických Materiálov: Tieto záhrada markery sú vyrobené zo 100% prírodného bambusu, ktoré sú ekologických a obnoviteľných zdrojov na rozdiel od plastových rastlín štítky. 3、Ľahké Napísať: Tieto záhrada príznaky sú funkčné a dekoratívne. Organizovanie záhradníctvo s týmito osobné bylina značky. Môžete dať vaše rastliny meno alebo záznamu jeho rast situácie. Rastlina menoviek môže byť spárovaný krásne váš črepníkové rastliny. Tieto rastlinné markery sú odporúčané pre použitie v interiéri. 4、Všestranný: Závod štítky sú vhodné na použitie v mini skleník, malá črepníkové rastliny alebo záhrady. Je vhodný pre ovocné stromy, rastliny, kvety, rastliny, zelenina, črepníkové rastliny, atď. Použitie štítku nemá žiadny vplyv na rastliny. 5、DIY Projekt: môžete navrhnúť svoje vlastné rastliny označenia v záhradách, v triede, projekty, škôlka KUTILOV, remeselníkov, alebo domova. Inovatívny dizajn inšpiruje svoju fantáziu a rozvíja praktické zručnosti.

Zobraziť produkt

predaj služieb a spätná väzba

Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás a my vám ho vyriešiť za vás do 24 hodín Ak ste spokojní, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek sťažnosti, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo sporov, Prosím, dajte nám šancu vyriešiť akýkoľvek problém, pretože môžete nielen kúpiť naše oblečenie, ale aj naše služby. Myslím, že naše služby môže uspokojiť vás.

Štítky: bambusové bonsai, semeno, zlato rastlín hrniec, dekor kvetináč, insecticid, semená zeleniny záhrada, rastlina semeno, Bylina, bylina nálepky, trvalka semená kvetov.

  • Tvar: T-tvarované

Súvisiace produkty