Hotone Stanice Akustické Predzosilňovač DI Box Gitara & Mikrofón Gitarové Efekty Pedál 9V Adaptér Súčasťou AD20
Hotone Stanice Akustické Predzosilňovač DI Box Gitara & Mikrofón Gitarové Efekty Pedál 9V Adaptér Súčasťou AD20
Sku: g158418
(4 Recenzie)
Novinka

€48.64 €110.53

Popis:

Stanice

Na Stanicu pedál je silný akustické predzosilňovač s D. I. a predzosilňovač pre mikrofón. Ak je to akustické budete hrať (gitara, husle, mandolína, atď.), Stanica bude zvuk. Mic predzosilňovač je ideálne pre skladateľa a uctievanie lídrov. Je potrebné mať na miestach, kde účinkujúci sú hranie cez dom.

Funkcie:

Kompaktná veľkosť, rock pevné hliníkové puzdro Výkonný 3-pásmový EQ pre posilňovanie a formovanie nástroj tón, Notch filter s frekvenciou kontroly pre elimináciu nežiaduceho spätnú väzbu Nedotknutej DI výstup na kŕmenie signál priamo na pult alebo pre nahrávanie 1/4" paralelný výstup pre pripojenie zvukových zosilňovačov, alebo iných zariadení kvalitný mikrofón predzosilňovač s phantom napájaním Prepínateľné FX Loop pre rozšírený nástroj a spev rozmer funkcia Stlmenia pre tichý ladenie a bezpečné pripojenie Boost funkcia pre stojan sóla alebo zvýšenie slabý nástroj signály 9V DC napájanie (Súčasťou balenia)

Upozornenie: 9v batéria možnosť nie je k dispozícii.

Ak potrebujete 9VDC Napájací Adaptér pre túto položku toto je odkaz :

Štítky: predzosilňovač trubice, box priame, mooer pedál, tuner, bass predzosilňovač, basovú gitaru, predzosilňovač, piezoelektrické basy pedál, gitara pedalboard, účinok gitara pedál, veelah akustická gitara.

  • Konektor Typu: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: AD-20
  • Názov Značky: SONICAKE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Účinky