Jazda na bicykli Požičovňa Bicyklov hlavová Trubka Riadidlá Mobilný Mobilný Telefón Taška Prípade Držiak Obrazovky Telefónu Vrchu Tašky Prípade 6.2 palec
Jazda na bicykli Požičovňa Bicyklov hlavová Trubka Riadidlá Mobilný Mobilný Telefón Taška Prípade Držiak Obrazovky Telefónu Vrchu Tašky Prípade 6.2 palec
Sku: g16105
(0 Recenzie)
Novinka

€6.03 €12.05

Popis:

Funkcie:

*1.Je vyrobený z oxford látky a polyesterových materiálov, stálofarebné, vodotesný, prenosný a nie je ľahké sa deformovať.

*2.Telefón taška má PVC transparentné a prijemne okno pre rýchle prevádzky mobil.

*3.Telefón taška má dve gumičky vnútri, ktoré môže opraviť mobil na mieste, aby sa predišlo jeho pohybe, zatiaľ čo ste na koni.

*4.S háčika a slučky na telefón v taške, tento dizajn je vhodné použiť, si môžete vziať telefón s telefónom taška spolu mimo bike taška.

*5.Dve veľké tašky ponúkajú veľkú kapacitu pre vás držať veľa položiek. Háčika a slučky uzavretie sa ľahko používa a môže zabrániť položky vo vnútri od pádu von.

*6.Tam je svetlo-reflexný prúžok na povrchu bicykli taška, ktorá môže odrážať svetlo v noci zvýraznite svoju pozíciu udržať vašu bezpečnosť v noci na bicykli.

*7.Dve upevňovacie popruhy dizajn, ktorý môže pevne fix taška na bicykel predné trubice.

*8.Krásny doplnok pre bicykel vlastníkom, vy ste stojí za to.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford Handričkou + Polyester

Možnosti Farieb: Modrej, Červenej, Zelenej

Vhodné Telefón Veľkosť: ≤6.2 palec

Jeden Veľkosť Vrecka: Cca. 17 x 13 x 5 cm / 6.7 x 5.1 x 2 cm

Hmotnosť: Cca. 162g

Balenie Obsahuje:

1 * Požičovňa sedlo taška

Ostatné položky, na obrázku nie sú zahrnuté.

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: enkeeo bike mount telefón, dc50, košík na bicykel taška na riadidlá, brzdy protector, bicykel quad lock, bicykel podporu, a21 prípade, headphon držiteľ, bicykel klietky, bicykel stenu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Oxford látky a polyester
  • Brzdový Systém: no
  • Kapacita (Zaťaženie): 2 kg
  • Veľkosť: 17 x 13 x 5cm
  • Druh: Požičovňa Telefón Mount

Súvisiace produkty