Digitálny Prsia Starostlivosti o Krásu Stroj Vákuové Prsia, Zadok Zdvíhacie spevnenie Rozšírenie Zariadenia Vibračná Masáž Tela, Bankovanie
Digitálny Prsia Starostlivosti o Krásu Stroj Vákuové Prsia, Zadok Zdvíhacie spevnenie Rozšírenie Zariadenia Vibračná Masáž Tela, Bankovanie
Sku: g164074
(1 Recenzie)
Novinka

€179.58 €272.10

Popis:

Vákuové Navi Tváre Masér bankovanie Tvár Pórov Čistič Kože Zdvíhacie Blackhead Sacie Odstraňovač Body Detox Stroj

Funkcie A Teória:

1. Negatívny tlak: podtlaku vo vnútri pohára môžete vykonať miestne kapiláry hyperemia, stimulovať orgány, bunkovú životaschopnosť, podporovať funkčné činnosti, a zlepšiť tela odpor; mechanická stimulácia negatívneho tlaku môžu byť prenášané do centrálneho nervového systému cez reflexné dráhy. Úprava nervová aktivita má tendenciu rovnováhu. Vdýchnutie a deflácia operácie, zvýšenie negatívny tlak, a zániku zmiznutie, aby sa miestna póry sa otvárajú a zatvárajú, podporovať kožné dýchanie, zvyšuje množstvo kyslíka absorpcie, a urýchliť odstránenie odpadu. To má vplyv otepľovania poludníka, podpora qi a aktivuje krvný obeh, otvorenie hlienu a relaxačné lepok, rozstrekovanie hlienu, odstránenie hlienu a odstránenia zla.

2. Ďaleko-infračervené lúče: teplé podnety vyrobené rozšíri miestne ciev, podporujú lokálny krvný obeh, zlepšiť metabolizmus a výživu tkaniva, zvýšenie priepustnosti krvných ciev a buniek, posilnenie phagocytic kapacita reticuloendothelial systém, a prispievať na výživu. Absorpcie a miestne jedovaté vyhostení. Ekvivalent TCM terapie. Má funkcie ohrevu a rozptyľovať studenej, reguláciu qi a aktivuje krvný obeh, prechádzajúcou cez aktívne zábezpeky, a návrat k yang zachrániť rozhovor. Lekárske klinické experimenty dokázali, že ďaleko-infračervené lúče majú teplé funkciu. V rozmedzí od 6-14 mikrónov, môžu preniknúť do ľudskej pokožky, podkožia, eskalátorov meridiánov a šíria prostredníctvom krvného obehu, zlepšenie životaschopnosť buniek, zabraňujú rakovine, zabrániť ochorenie prsníka, a regulovať nervy. Systému, zvýšenie imunity a iné účinky.

3. Krvný obeh: krvný obeh zariadenie môže preniknúť hlboko do podkožného tkaniva sedem milimetrov, v kombinácii s hlbokým masáž, aby sa krvný prietok plynu, vymazať prsia acini, aby neviditeľný plyn na pohon viditeľné krvi, transport kyslíka a živín na prsiach a stimulujú mozog Hypofýzy sekréciou, ženské hormóny, posilniť spojivového tkaniva z prsníka, stimuluje rast a vývoj prsníkov. Podporovať kontrakcie maternice, utiahnite kožu elastické vlákna, zabrániť kožného tkaniva voľné a scatter.

4. Vysokofrekvenčné magnetické vibračná masáž: je vysokofrekvenčné magnetické vibrácií zariadenie vo vnútri pohár, ktorý je nový typ starostlivosti o krásu zariadenie, ktoré kombinuje magnetické bodovú masáž a elektrické masáž. Dvojitý účinok magnetického poľa a vibračná masáž vyrobené pomocou magnetickej vibrácie masážny prístroj slúži na telo zasiahnuté časti, meridiány alebo akupunktúrne body, podporuje krvný obeh, urýchľuje metabolizmus, zvyšuje vitalitu buniek a produkuje rôzne očakávané účinky.

Funkcie:

1. Vysoko kvalitný materiál je ekologické, bezpečné, netoxické a neškodné pre vašu pokožku.

2. Prsia rozšírenie stroj je aj lymfatické detox terapie masáž stroj, ktorý by mohol expulse toxínov a na prečistenie lymfatického systému, zdokonaliť pórov kože, re-build pokožky a zlepšenie mikro-obehu.

3. Vhodné pre zvýšenie krvného obehu, podpora detoxikácie tráviaci systém.

4. Použitie pre rôzne časti tela, aby urýchlili mastné kyseliny transformácie. Bezpečne a efektívne odstránenie nadmerného tuku, zníženiu hmotnosti, slim up tela, odstránenie nadmerného tuku na bruchu, zlepšiť tvar nohy, pevné do pokožky.

5. Môže sa použiť pre peeling, bod bicie terapia, lymfodrenáž detoxikácia, liečenie cellulites, zlepšiť zadku, aby si uvedomili, dokonalé telo obrys.

6. Účinne podporovať kontrakcie maternice a zlepšenie sexuálneho apatia.

7. Zväčšenie pŕs stroj použite pre kožu zdvíhacie, uťahovanie, krása tvarovanie a vákuová podtlaková masáž, spa.

8. Profesionálne zväčšenie pŕs stroj je lepšie byť použité doma alebo beauty salón, spa.

NÁVOD: (Odporúča Sa pre 45 Minút Za Ošetrenie)

1. Zákazníkovi na čistenie hrudníka alebo, ak chcete, aby zákazníci mohli kúpať, používať vhodné pokožky výrobky.

2. Exfoliačný (rozmazaniu exfoliačný krém/exfoliačný gél) Jemne masírujte po dobu 2-3 minút, ak ho chcete odstrániť, a vyhnúť bradavky počas masáže.

3. Vložte pohár slamy, vyberte zákazníka vhodné hrudníka pohár, keď zákazník na hrudi pohár požiadať klienta, aby sa posadiť a pohár, line-out, nech zákazník ľahnite si po body do pohára prebytočný tuk.

Štítky: galaxy 30 dvojité prípade, galaxy 40 9h sklo 5d, galaxy 10 matematika, galaxy 10e jasné prípade, galaxy 20 telefón v kabelke, galaxy 6s prípade fotoaparátu, galaxy 10 krúžok držiak, galaxy 50 prípade rosita, galaxy 2 telefón, mobil.

  • Funkcia: Vibračná Masáž
  • Číslo Modelu: vaccum terapia stroj
  • Zdroj Napájania: AU
  • Štandardné Napätie: 110V(不含)-220V(不含)
  • Názov Značky: miruoou
  • Materiál: Plastové
  • Veľkosť: 28cm x 20cm x 20cm
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený

Súvisiace produkty