Skladacia a Stojí Metlu a Lopatka Nastaviť Kombinácie s Rozšíriteľný Metle Čistenie Metlu Lopatka Set pre Domáce
Skladacia a Stojí Metlu a Lopatka Nastaviť Kombinácie s Rozšíriteľný Metle Čistenie Metlu Lopatka Set pre Domáce
Sku: g164081
(0 Recenzie)
Novinka

€14.96 €25.35

Popis:

Skladacia a Stojí Metlu a Lopatka Nastaviť Kombinácie s Rozšíriteľný Metle Čistenie Metlu Lopatka Set pre Domáce

Funkcie:

1. Vysoká kvalita rukoväte metlu a mop sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, nie je ľahké hrdze a prestávky. Inovované 97 cm (38in) dlhé brúsne rukoväť umožňuje stáť vo vzpriamenej polohe na zametanie podlahy pohodlne namiesto ohýbanie dole, TPR mäkké gumové pásy dokonale hodí na zem a nie úniku prachu.

2. Efektívne a veľké oblasti čistenia: Vyrobený z mäkkého a odolného kefu na vlasy, účinne absorbujú prach a nečistoty. Vhodný pre veľké plochy zametanie.

3. Vo vzpriamenej polohe, skladovanie, automatické odrazu, šetriace priestor: Na lopatka je uzamknutý v otvorenej polohe pre ľahké vyprázdňovanie, a položky v lopatka môže byť ľahko vyhodiť do koša. Automatické odskočiť dizajn, 90°a sklopiť a automaticky uložené, môžete zavesiť na metlu a lopatka na stenu. Skvelý spôsob, ako ušetriť skladovací priestor.

4. Predĺžiť špirála zuby a filter vlasov: zabudovanou špirálou zuby, ľahko škrípanie vlasy a odpadky metle drôt do lopatka, nie je potrebné ťahať po ruke, ľahko sa čistí ľudské vlasy, zvieracie chlpy a prach na metle.

5. 180°rotácia: 180°rotačnú kefu hlavu, účinne absorbujú prach a nečistoty v nízkych medzery, posteľ dna, rohov pohovky. 180°otáčanie stierač obrúsky čistejšie, flexibilné uhol, bez známok doľava.

Špecifikácia:

Materiál: ABS, TPR, nerez

Farba: biela

Balenie Zoznam:

2 KS nastaviť :

1*Metly

1*Lopatka

3KS nastaviť:

1*Metly

1*Lopatka

1*Stierač

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Všetky objednávky bude dodaný von do 3 pracovných dní po úspešne sme dostali vašu platbu.

3. Ponúkame pravidelné Post Air Mail a nastavili doprava zadarmo metódy.

4. Keďže obchod je nadnárodná, ako aj letecky je najlacnejší spôsob dopravy, to bude trvať dlhý čas na doručenie. Ak nechcete čakať tak dlho, prosím, zvoľte Express a zaplatiť poplatok.

5. Nie sme zodpovední za svoje cla.

1. Ak položiek sa nachádzajú v zlom stave, keď dostal, prosím, kontaktujte nás slobodne. Môžeme vrátenie peňazí alebo odoslať nové pre vás.

2. Ak nie ste spokojní s produktom, pretože osobných preferencií, môžete sa vrátiť nám ho do 7 dní. Potrebujete zaplatiť prepravné.

3.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

1.12 mesiacov záruka

2.Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, alebo s kvalitným problém,prosím kontaktujte nás,ponúkame vrátiť alebo odoslať záruka, ale prosím ponúkajú dôkazy, ktoré preukazujú problém aktívne.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: bosorka na metle, drevené zametať metlou, metlu, robot t, kimono nastaviť, držiak na mop, sústruhy, sústružnícke obrábacie, brúsne kefy, kefa a lopatka nastaviť, bosorka na metle.

  • dropship: Podpora
  • Použitie: Domov
  • Lopatka Materiál: Iné
  • Brúsne Hlavy Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: Metlu a Lopatka Nastaviť
  • Názov: Skladacie Metlu a Lopatka Nastaviť
  • Druh: Ruky Štetec a Lopatka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Metle Materiál: Iné

Súvisiace produkty