IVISMILE Bielenie Zubov Súprava S Led Svetlom Starostlivosť o Ústnu dutinu Bieliace Gél Domáce Použitie Whitener Zubné Zariadenia 35% Carbamide Peroxid
IVISMILE Bielenie Zubov Súprava S Led Svetlom Starostlivosť o Ústnu dutinu Bieliace Gél Domáce Použitie Whitener Zubné Zariadenia 35% Carbamide Peroxid
Sku: g171233
(1 Recenzie)
Novinka

€25.51 €51.01

Popis:

IVISMILE Bezdrôtový Bielenie Zubov Kit Domáce Použitie Odbornú Starostlivosť o Ústnu dutinu Hygieny Bieliace Gél Zubné Zariadenia 35% Carbamide Peroxid

Názov Produktu:Bielenie Zubov Súpravy LED Svetlo Načasovanie:10 Minút LED Svetlo:5 Modré LED Svetlá Gélové Zloženie:35% Carbamide Peroxid Špecifikácia:1x Mini Led, Bielenie Zubov, Svetlo 3x Bielenie Zubov Striekačku Gél 1x Luxusná Darčeková krabička 1x užívateľský Manuál 1x Odtieň Príručka Certifikácia:CE, FDA, CPSR, BPA Free, RoHS, Reach, EMC a LVD ect.

Náš Kompletný Bielenie Zubov Kit bol navrhnutý tak, aby bielenie zubov v pohodlí vášho domova. Bieliaci proces bol vyvinutý na dodanie maximálne výsledky v 6 žiadostí, pričom jednotlivé žiadosti je len 10 minút pre optimálne výsledky Našich kľúčových zložiek zaisťuje, že nie je bolesť alebo citlivosť spôsobené počas celého procesu, ale zároveň prináša výsledky až o 8 odtieňov belšie zuby.

S niekoľkých jednoduchých liečby, váš úsmev bude tak biele, ktoré budete chcieť zdieľať to všetko cez sociálne médiá! Všetky svoje priateľov sa chystáte chcete vedieť, ako sa môžete dostať úsmev, rovnako ako je tá vaša. Každý z našich produktov bude dodávať rýchlejšie výsledky, ktoré vám umožní mať krásny biely úsmev s našej svetla aktivuje technológie, zatiaľ čo naše carbamide peroxid formule účinne odstraňuje škvrny, ktoré sú na povrchu zubov a je jemný na sklovinu.

Časovač Pripomienka :10mins Waterprood : IPX7 Modré LED osvetlenie : 5led Shell Tvar, Bielenie Zubov, LED Svetla Kit 2020 Nový Dizajn Exteriéru ,Shell Tvar, bielenie zubov, led svetlo ,To bude úplne fit,sa vzťahujú na vaše zuby .

Ako Používať?

· Každý druhý deň použiť pre najlepšie výsledky · Ak nájdete vybudovať slín, utrite si zuby prvý s papierovým uterákom, potom platí bieliace ošetrenie. · Obmedzte príjem farebných potravín a nápojov. · Kombinovať 7 dňová liečba zdravé zubné rutinné kefovanie, dentálne nite a zostať ďaleko od výrobkov, ktoré spôsobujú škvrny – napr. víno, fajčenie, káva. Skúste pitnej prostredníctvom slamy pomôcť zmierniť kontakt s predné zuby. · Byť trpezlivý. Bielenie je rôzne pre každý individuálne, v závislosti od typu škvŕn na zuboch, tak výsledok lehoty sa môžu líšiť.

Certifikát

Naše výrobné

Nanchang Úsmev Technology Co.,Ltd je profesionálny výrobca produktov, bielenie zubov, ako je bielenie zubov LED úst zásobníka, bielenie zubov striekačku gél, kousací bieliace pero gél,bielenie zubov, uhlie prášok,bielenie zubov kit,kozmetické masky a pod. V bielenie zubov pole pre viac ako 10 rokov, Máme vlastný prachu zadarmo lab a profesionálnych výskumníkov, aby ponúkame vám odborné konzultácie o dentálne materiály.Máme pomerne prísne riadenie výroby systém, pokrývajúci surového materiálu, kontrola kvality, výroba vzorec kontroly, plnenie test a hotové výrobky kvality testu je poskytnúť vám kvalitné výrobky.

Štítky: zubné nástroj zubár, súprava bielenie zubov, bieliace zubné, led krúžok tabuľka, ice uchopovač zásobníka pre topánky, zubár auta, bielenie zubov kit aus, orange zubné loupe, ichigo kurosaki, diamond kit.

  • Certifikát: CE/GMP/CPSR/RoHS
  • Účinok: Bielenie zubov,Bielenie, Zubné,zubné kefky na Čistenie
  • Aplikácia: 30 minút
  • Názov Značky: IVISMILE
  • Číslo Modelu: IVI-008R
  • Veľkosť: Moderate
  • miesto pôvodu: Jiangši, Čína
  • Druh: Bielenie Zubov
  • NET WT: 35 g
  • Zložka: 35%carbamide peroxid
  • LED svetlá Množstvo: 5 Bule pohode LED
  • Funkcia: pohodlné
  • LED Svetlo Načasovanie: 10 minút
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty