Dia 4"-8" Super Tenký Diamond Dlaždice Čepeľ na Rezanie Disk X Oka Turbo rim segment Pílové Kotúče pre Rezanie Porcelánové Dlaždice, Kameň
Dia 4"-8" Super Tenký Diamond Dlaždice Čepeľ na Rezanie Disk X Oka Turbo rim segment Pílové Kotúče pre Rezanie Porcelánové Dlaždice, Kameň
Sku: g171449
(9 Recenzie)
Novinka

€7.39 €8.49

Popis:

Premium Diamond pílového kotúča pre rezanie porcelánových keramické dlaždice, mramor, žula

Univerzálny pre suché alebo mokré rezanie To môže byť použitý pre uhlovú brúsku. Vysoká kvalita pílových listov je k dispozícii pre rezanie kameňa,betónu,mramoru,žuly,keramické dlaždice,žiaľu kameň,cement,pieskovec quartz,porcelán,atď.

XIAMEN YIJING TECHNOLOGY CO.,LTD Naše výrobky vrátane diamond pílového kotúča, diamond drôt videl,diamant leštenie, jadro vrtáka a ďalšie realizované spracovanie diamantových nástrojov pre rezanie,vŕtanie a na leštenie kameňa a stavebné účely. Spätná VÄZBA 1. Ste spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: kotúč diamantový, žula strojov, počítač filter, 16 segment displeja, bandsaw blade kovov, súprava turbo, zeus x kaše rta, bandsaw blade, disco led, kotúč na rezanie čierna.

  • Typ Kotúča: Diamantové Kotúče
  • Počet Pc: 1 ks
  • Názov Značky: YIJING
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Čepeľ Materiál: Diamond