Prírodný krištáľ minerálne lapis lazuli crystal ball kameň pre domáce dekorácie
Prírodný krištáľ minerálne lapis lazuli crystal ball kameň pre domáce dekorácie
Sku: g173117
(0 Recenzie)
Novinka

€12.11 €12.75

Popis:

Prírodný krištáľ minerálne lapis lazuli crystal ball kameň pre domáce dekorácie

veľkosť: asi 40-70 mm Poznámka: 1.Nie je možné iné minerály,drobné jamy, alebo trhlín, pretože z prírodného kameňa. Dostanete jeden podobný obrázok. 2.vezmite prosím na vedomie to, že veľkosť a farby sa môžu mierne nepresné v dôsledku rôznych skupín výrobkov, dúfam, že sa vám mohol pochopiť. Vďaka

Tieto kryštály sú prirodzene vytvorené, a preto môžu mať niektoré prírodné nedokonalosti. To tiež znamená, že každý kryštál ponúkame na predaj je úplne jedinečný, a preto sa môžu odlišovať od obrázkov zobrazuje mierne. Ak si mysli to, prosím, kontaktujte nás pred zakúpením.Ďakujeme za vašu spoluprácu.) Funkcia: 100% Zbrusu nový.Krásne a dobré pre vzhľad. Rôzne rozhádzané kamene v zmiešaných veľkosti a tvaru. Všetky kamene sú jedinečné a bude líšiť od tej, na obrázku. To je pekné, domáce dekorácie a aby váš domov viac krásne. To je naozaj výnimočné zastúpenie prírody. Vhodné pre zdobenie kvetináčov, akvárium a demagnetizing. Upozornenie: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Prosím, aby o 0,1-0,5 cm chyba.

Štítky: dekoratívne dekor vody, bejzbalových prírodného kameňa, black prírodného kameňa loptu, voda kov dekor, plyšové loptu dekor, feng shui hranol, levanduľa loptu dekor, quartz piesku kameňa, pietersit kameň, pietersite kameň rock.

  • Tému: Maskot
  • Názov Značky: LWJTS
  • Štýl: feng shui
  • Materiál: Crystal
  • Regionálne Funkcie: Čína