3L Kolo Nehrdzavejúcej Ocele Krok Koša Wastebasket Odpadky Nádoba Koša Pre Kuchyne, Kúpeľne, Spálne
3L Kolo Nehrdzavejúcej Ocele Krok Koša Wastebasket Odpadky Nádoba Koša Pre Kuchyne, Kúpeľne, Spálne
Sku: g178896
(0 Recenzie)
Novinka

€16.66 €28.23

Popis:

Popis

Jednoduchý, ale funkčný koša je nevyhnutná pre každý čisté a elegantné moderné rodiny. Naše HOMEMAXS koša je váš prvý výber, 410 telo z nerezovej ocele s bambusom veko, odolné a robustné, môžu byť použité na dlhú dobu. 3L veľkú kapacitu dizajn je skvelé pre vás na ukladanie denných koša, umiestniť ho na vašej domácej kuchyne, obývacia izba, spálňa a kúpeľňa, poskytne čistejšie a lepšie životné prostredie voľbou nášho koša!

Funkcie

- Značka: HOMEMAXS.

- Farba: Biela.

- Materiál: Nerez oceľ a bambusu.

Veľkosť: 19 x 23,5 cm/7.48 x 9.25 v.

- Objem: 3L.

- Naše koša je vyrobená z 410 materiál z nehrdzavejúcej ocele, vodotesné, povrch, a nerozbitný. Bambusové veko sa dá dobre zápas so telo z nerezovej ocele, čo robí túto koša oveľa viac unikátne a elegantné.

- Integrovaný kovový pedál, robustné a odolné, so silným zmyslom pre kvalitu. Len krok-na otvorte veko, znamená, že môžete prevádzkovať to hands-free, veľmi pohodlné. A kompaktný okrúhly tvar, dizajn, vyzerá veľký a ľahko zmestí do úzkych otvorov a nepárne priestory.

- Odpadky môže veko je vyrobené z eko-šetrné bambusu materiálu, s pomerne uzávierky funkciu môžete predĺžiť ich životnosť, a tiež môžu poskytnúť vám pokoj život pre vás.

- Ideálna veľkosť a štýl, aby toto môže pracovať v tak mnohých miestach po celej domácnosti, 3L kapacitou dizajn, umožňuje denný odpad môžu byť spracované správne.

- Ľahko dať odpadky taška na vnútorné vedro, potom ho použiť na odpadky, recykláciu alebo uloženie vecí v domácnosti, v kuchyni, obývacia izba, kúpeľňa, spálňa, atď.

Balenie zoznam

1 x HOMEMAXS Koša s Bambusom Veko

Štítky: môže koša, koša kúpeľňa kovov, auto recicle bin, audi koša, kúpeľňa koša, kúpeľňa smetisko, cartoon koša, šperky z nerezovej ocele, bult kuchyňa koša, nerezová ukradnúť kôš na odpadky.

  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štruktúra: Stojí
  • Štýl: Stlačením Typ
  • Tvar: KOLO
  • Číslo Modelu: koša
  • Druh: Skladovanie Vedierko
  • Funkcia: Skladom
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No