YEODA 10PCS Mini Odstraňovanie Hrdze Priemyselné Drôtené Čistiaca Kefa Poškriabania Nerezové Murivo Štetina Čistenie Nárazníkov Kefa
YEODA 10PCS Mini Odstraňovanie Hrdze Priemyselné Drôtené Čistiaca Kefa Poškriabania Nerezové Murivo Štetina Čistenie Nárazníkov Kefa
Sku: g179736
(0 Recenzie)
Novinka

€9.97 €14.23

Popis:

22128977179285441 Hot Predaj Produktu USA $ 1.80 /kus USA $ 9.90 /set USA $ 22.65 /set USA $ 7.27 /set USA $ 7.89 /set USA $ 7.00 /kus USA $ 4.20 /set USA $ 13.46 /set USA $ 3.11 /set USA $ 11.80 /kus USA $ 7.20 /set USA $ 4.57 /set

22128977179285441

22128977179285441 Funkcie:

Materiál:oceľový drôt , silné a odolné, môžete čistiť hrdze a detail úplne, S zavesenie otvorom pre pohodlné odkladanie.

Materiál: Plast,Nerez

Celková Veľkosť: 180 mm

Rukoväť Rozmery: 140mm

Kefa vedúci veľkosť:40 mm

Platné rozsah: zvárací drôt kefy sú vhodné na čistenie oceľových častí, strojov, nedokončených kovových dielov, škvrny farby, špeciálne korózii bez poškodenia povrchu alebo jemných funkcie.

Obsah Balenia:

10pcs

1)tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. Venovať pozornosť prosím, sme nemôže niesť zodpovednosť za žiadne colné odkladu alebo dane.

2)O Declearation Hodnotu. Položka hodnotu nad 10 USD, ukážeme USD 10 v parcely. Žiadne špeciálne žiadosť o decleration hodnotu, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť.

3)povedzte mi, Prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

4)Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Za normálnych okolností trvá 20-60 pracovných dní príchodu Poštou registrované Air Mail, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

5)Väčšina sledovacie číslo, môžete sledovať v www.17track.net.

Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

1.Ak nie ste spokojný s nákupom, z akýchkoľvek dôvodov, jednoducho vrátiť osn-otvorené do 30 dní od doručenia a my vám vrátime plnú sumu.

2.Vráti sa ponúka len v prípade, položka sa vrátil k nám vo svojej unworn, pôvodný stav s nálepkou úplne neporušené. Kupujúci sú zodpovední za platenie ich vlastných návrat poštovné poplatky.

3.Výmeny bude odoslaný, keď kupujúci zaplatiť re-náklady na dopravu.

4.Prosím, mohli by všetci účastníci miesto malé poznámka s ich vrátil položky s uvedením ich čísla objednávky, celé meno a adresu.

5.Oznámenie bude zaslané po vašom vrátil položku prijaté a ďalšie akonáhle vaše vrátenie/výmenu spracovaný.

6.Uvedené podmienky sa nevzťahujú na zlej/vadný tovar zaslané. V mimoriadnom prípade to by sa malo stať, všetky poplatky sa vzťahuje seba a výmeny budú zaslané ihneď za predpokladu, kupujúci kontaktujte nás vopred.

Vážený zákazník,venujte prosím chvíľu čítanie nižšie.

1)Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, ďakujem moc !!

2)Sme vždy ponúknuť čo najlepšie služby pre vás.

1)Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme !

2)robíme skúste reagovať tak rýchlo, ako je to možné.ale prosím, aby oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma.

Ďakujeme za vašu podporu !

1.Ako sledovať tovaru Čína Príspevok?

Sledovanie Link:www.17track.com

2.Vaša cena obsahujú vlastné dane?

Ospravedlňujeme sa daer,naša cena nie je zahŕňajú vlastné dane,musíte zaplatiť vlastnú daňovú závisí od rôznych krajín.

3.Ak sa mi nepáči tovar,môžem sa vrátiť?

Prepáč, milý,nemôžeme akceptovať vrátenie okrem kvality výrobkov problém alebo nesprávne dodaný.

4.Môžete urobiť malú hodnotu, keď loď tovaru?

Iste,prosím zanechať správu, keď urobíte objednávku.

5.Ako nás kontaktovať?

Zanechať odkaz v e-maile.

Teraz, ak ste nákup našich výrobkov, nám dať 5 hviezd spätnú väzbu a zdieľať ich na sociálnych sieti sedieť, ako napríklad facebook, twitter, VK, instagram, Youtube a pod. Poslanie obrázku na nás, dostanete $1 kupón.

Šťastný Nakupovanie online !

Štítky: decathlon tričko blanc, ebay microsoft office, móda smart hodinky, ebay lustre predaj, ebay kupujúcemu ochranu, amazon darčekové karty espa, carbonite recenziu 2016, koncert amy winehouse, Faux Kožené Legíny.

  • Číslo Modelu: 10pc
  • Kefa Materiál: Oceľový Drôt
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Druh: Oceľový Drôt Kefa
  • Čistiaca kefka: kefa zub
  • Funkcia: leštenie

Súvisiace produkty