Dophee 1 sada Zlomená Skrutka Extractor Batérie Prenosného ručného Náradia Vodné Potrubie Poškodené Skrutky Univerzálne Odstránenie Odolné Multi Účel
Dophee 1 sada Zlomená Skrutka Extractor Batérie Prenosného ručného Náradia Vodné Potrubie Poškodené Skrutky Univerzálne Odstránenie Odolné Multi Účel
Sku: g184832
(0 Recenzie)
Novinka

€7.81 €11.16

Popis:

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Položky: Skrutka Extractor Batérie Prenosného Ručného Náradia

Materiál: Vysoko kvalitná uhlíková oceľ

Farba: Čierna

Vhodné pre: 1/2",3/4" rúrka

Booster bar dĺžka:cca. 125 mm

Funkcie:

Použitie: Určené na odstránenie poškodených,zahrdzavené alebo vyzliekol skrutky, matice, spojovací materiál.

Materiál: Vyrobený z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele a pevného materiálu, silné pazúry sily.

Vhodné Pre:veľký priemer potrubia 1/2", 3/4 palca, atď.

Multifunkčné: Polyfunkčný, vhodný aj pre bežné skrutky odstránenie.

Poznámka:Prosím, aby mierne 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a trochu farebné variácie pre rôzne nastavenie zobrazenia.Vďaka!

Package zahrnuté:

1pc * skrutka extractor

1pc * booster bar

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Naše úradné hodiny sú 9:00 do 6:00 p.m. (GMT+8) od pondelka do soboty. A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Peking) ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás na Golstroj.sk správu,budeme sa snažiť odpovedať na vaše otázky, do 48 hodín. počas prázdnin,pre odkladu odpovedať,ospravedlňujeme sa hlboko.

Štítky: extraktor skrutka nastavenie, rozbité dreva skrutka extractor, extraktor skrutka, extraktor rúry, zlomená skrutka extractor, dophee ženy, bender robot, futurama, plný poškodené skrutky extractor, skrutka extractor.

  • Názov Značky: dophee
  • Použitie: Kovov Vŕtanie
  • Druh: Iné
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Číslo Modelu: Rúry a Rúrky a ohýbačky
  • Materiál: Vysoko Uhlíkovej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty