Stredne Relé Modul Dual Osi Solárne Sledovania Radič, Stredné, Ovládanie Relé Rada, Veľký Prúd
Stredne Relé Modul Dual Osi Solárne Sledovania Radič, Stredné, Ovládanie Relé Rada, Veľký Prúd
Sku: g185427
(1 Recenzie)
Novinka

€30.37 €32.31

Popis:

modname=ckeditor

Priebežné relé modul je vhodný pre zodpovedajúce pomocou nášho obchodu TG009C dual-os sledovanie radič. Keď aktuálny výstup TG009C dual-os sledovanie radič nemôže uspokojiť potreby užívateľa, motor, budete musieť zvážiť pridanie tohto medziproduktu relé modul.

Toto relé modul má východ-západ osi vstupnej svorky a sever-juh vstupnej svorky. Tento terminál je pripojený na východ-západ osi výstupu a severo-južná os výstup pôvodné dual-os radič. Upozorňujeme, že napätie musí byť uzavreté (12 alebo 24V). Pri objednávke, budete musieť určiť, ktorého napätie je potrebné. z. Príkon tohto modulu a sever-juh a východ-západ osi výstupné svorky používať high-súčasné terminály. Používateľ musí vyberte príslušný zdroj energie podľa osobitných motor napätie a prúd (DC 12-24V, maximálny povolený prúd 20A). East-west osi a sever-juh v okruhu hriadele sú nezávisle vybavené poistkami. Predvolená konfigurácia je 10A poistka. Pre poistky iných prúdov, poraďte sa, prosím majiteľa. Tento modul používa nepremokavé shell. Prichádzajúce a odchádzajúce drôty použiť vodotesné zásuvky otvory (4 priemer 6 MM otvory). Osobitné pracovné logika je: (take 24V, modul ako príklad), Najprv skontrolujte, či je modul príkon je pripojený k 24V s dostatočnou dodávky prúdu. Keď vstupný koniec východ-západ osi vstupy 24V, výstup konci východ-západ osi výstupov 24V DC a na súčasné predvolené maximálne 10A (v závislosti od konfigurácie poistka). Keď polarita 24V príkon konci východ-západ osi je zamenený, výstup 24V polarita je tiež zapnutý. Ak nie je napätie na vstupe konci východ-západ hriadeľ, nie je napätie na výstupnom konci (skrat výstupu motorových konci a majú brzdný účinok). Severo-južná os je rovnaký ako na východ-západ osi. Východ-západ a sever-juh výstupy majú dve farby, svieti indikátor, oznamujúci, výstupný stav. .

Štítky: gree diaľkové ovládanie, mäkká doska, klimatizácia, solárny kolektor, klimatizácia riadiacej dosky, jednej osi, solárne tracker, legrand stredne prepínač, nožnicový, air track, elektromagnetický klimatizácia, tumbl trati.

  • Druh: Klimatizácia Časti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)