Nový 15 Typy 1 Ks Cosplay Lightsaber S Svetlo, Zvuk Led Červená Zelená Modrá Saber Zliatiny Skywalker Meč 100 cm Zvuk Lk Hračka Darček
Nový 15 Typy 1 Ks Cosplay Lightsaber S Svetlo, Zvuk Led Červená Zelená Modrá Saber Zliatiny Skywalker Meč 100 cm Zvuk Lk Hračka Darček
Sku: g185920
(3 Recenzie)
Novinka

€41.76 €64.24

Popis:

Tento produkt je prispôsobený,Ak chcete, aby sa v zhone.Prosím, nekupujte ho.Potrebuje čas, aby prispôsobené to.Prosím, viem, že to!!! Sme továreň zásuviek, priama výroba prispôsobenia, môžete si vybrať farbu svetla, toto je výroba, výroba čas je 3-5 dní, 7 dní odo dňa prevzatia čase, keď ste objednávky je obvykle do 12 dní na prijatie zásielky, ak ste predajcom, môže pošlite nám e-mail, môžeme prispôsobiť produkt, ktorý potrebujete akúkoľvek farbu a tvar konštrukcie. Ak chcete vidieť video, prosím, použite počítač a otvorte túto stránku, uvidíte video prezentáciu, má rôzne účinky, pri spustení, stlačte tlačidlo na 2 sekundy, môžete sa prepnúť hlas a fotoelektrické režime, môžete sa prepnúť do žiadny zvuk v režime, čaká na vás, aby preskúmala. Tento produkt je meter materiálu, môžete bojovať, ale dávajte pozor, aby sily príliš veľa. Veľmi cool VEĽKOSŤ: S 25 cm. čepeľ 75 cm Batérie: vstavané lítiové batérie, dobíjacie trubica je veľmi silný a môže byť použitý na boj. Ak rúra nefunguje, môžete si kúpiť ho sem. Výrobky majú údržba bodov v Spojených Štátoch a Austrálii. 1.Tento produkt používa DHL dopravy vo väčšine krajín 2.Rusko využíva Čínsko ruskej príspevok 3.V niektorých krajinách je potrebné poskytnúť nasledovné informácie,len pre colné informácie, nie platiť dane: Čile: RUJE číslo Brazília: CPF číslo Indii: GST číslo Rusko: TIN číslo .

O Platbu 1.Akceptujeme všetky platobné prostriedky Golstroj.sk schválené. 2.Ak si chcete kúpiť veľkom množstve alebo veľkoobchodný,prosím pošlite e-mailu, Správy alebo Obchodný Manažér, dáme vám najlepšiu cenu,ďakujem. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Prepravné Podmienky pošleme vaše objednávky do 7days po tom, čo sme dostali vašu platbu. Prosím vyberte poštovné chcete.Za prepravu, by sme chceli predstaviť podrobnosti pre vás tu: 1. Doprava zadarmo na Golstroj.sk Štandardná Doprava ( za väčšinu krajiny) . Ak ste ochotní použiť expresná doprava, Ktorú je potrebné zaplatiť príplatok. 2. Golstroj.sk Štandardná Doprava je odoslaný na väčšine krajín, trvá cca 20-60days, aby sa dospelo, závisí to od krajiny. Po-predajný Servis 1.Sme Profesionálna Obchodná Spoločnosť. Ponúkame Dobré Po-predajný Servis Pre Vás. Ak Máte Akékoľvek Otázky O Našich Produkt Alebo Službu, Prosím Poslať Správu NÁM. Odpovieme Vám Hneď AKO to bude Možné. 2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady. 3.Ak sa chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí. 4.Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť vec, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu. O Spätnú Väzbu 1.Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre NÁS. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka! 2.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom žiadne Negatívne pripomienky alebo zvyšovanie sporu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém, tak budete spokojní ! 3.Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

Ďakujem vám za vaše nákupy a kontrola detaily!

Štítky: batéria svetlo rgb, thomas shelby peaky blinder, valder lk lightsaber, rgb hračka, obi wan kenobi meč, stick vojny legacy, hračka ufo, laser saber, tmavé saber, hviezda vojny figur.

  • Upozornenie: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: A10X00762
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Iné
  • Vekové Rozpätie: > 6 rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Iné

Súvisiace produkty