Drevený Náramok pre Apple Hodinky 5 4 40 mm 44 mm Prírodné, Ručne Vyrobené Drevené Náhradný Popruh pre iwatch 3 2 1 38 mm 42mm Príslušenstvo
Drevený Náramok pre Apple Hodinky 5 4 40 mm 44 mm Prírodné, Ručne Vyrobené Drevené Náhradný Popruh pre iwatch 3 2 1 38 mm 42mm Príslušenstvo
Sku: g189161
(2 Recenzie)
Novinka

€16.00 €20.01

Popis:

★Drevené hodinky kapela vyrobené so 100% hladký trvanlivé drevo,pohodlné dotyk pocit na vašom zápästí, tak to je veľmi ideálny pre väčšinu príležitosti a na každodenné použitie. ★Naše hodinky kapela pomocou ručne vyrobené 100% z reálneho prírodného dreva.Každá kapela má svoje vlastné jedinečné a krásne póry dreva.Bez farby a bez chemických,je To dobré pre ľudské zdravie. ★Diskrétnym motýľ spona (vyrobené so silným nerezová oceľ) vám umožní dať na a vzletu hodinky s ľahkosťou. ★Rýchlo Nainštalovať Nástroj:prichádza s ľahko použiteľný nástroj na rýchle zámenu pásma alebo zmena odkaz veľkostiach, takže si môžete vytvoriť svoj kapela nosenie každý, zápästia (vhodné pre mužov alebo ženy) ★ NAJLEPŠIU KOMPATIBILITU - Táto kapela je fitable pre všetky apple hodinky series 5 4(40 mm/44 mm) 3 2 1(38mm/42mm) Nike+, a sú vhodné pre mužov a ženy všetkých vekových kategórií. ★ NEREZOVEJ OCELE 316L MOTÝĽ SPONY, Čo používame, je spoločnosť butterfly pracky dizajn vyrobené z 316L nerez ocele, všetko, čo robíme, je iba za najlepší nosenie skúsenosti. Pre kvalitu, sme vážne. ★ HIGH-GRADE PÔVODNÉ DREVENÉ - Naše drevené popruh je vyrobený z vysoko kvalitnej pôvodnej dreva. Skvelé pre nahradenie silikón, koža, nylon a iných kovových apple popruhy. Nechajte si nosia rôzne hodinky na športové, každodenný život, večierky, obchodné stretnutia a iné príležitosti! ★ S SLEDUJTE LINK REMOVER - Vážení zákazníci, pretože úpravou high-end popruhy zvyčajne vyžaduje profesionálne nástroje, máme profesionálne sledovať odkaz nastavovač súčasťou balíka, aby sa zabránilo plytvaniu času bude klenotníctvo, aby nastavte dĺžku popruhu.

Vaša spokojnosť je Naším cieľom. Sme odhodlaní poskytnúť našim zákazníkom priaznivé a priaznivé nákupné skúsenosti. Ponúkame vám najnovšie vzory s širokú škálu štýlov a farieb pre všetky svoje životné potreby. Zásielky 1. Máme loď na celom svete, a všetky produkty v našom obchode je doprava zadarmo. 2.Budeme posielať položky do 24 hodín po platba je dokončený. Ak potrebujete akékoľvek priaznivé alebo rýchle dodanie, prosím, kontaktujte nás.Ak by Sme nájsť nejaké problémy, bude vás kontaktovať prvý raz. 3.Sme dodávané z ČÍNY Post leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 39 dní. Ekonomické Logistiky čas závisí od destinácie a ďalších faktorov. To môže trvať až 60 dní/Brazília je 90 dní. Ak nechcete prijímať Položky po 60 dní,obráťte sa na nás prvý krát a Nie nechať zákazníkov, pretože logistiky spôsobuje stratu. O položkách Farba a tieňovanie Všetky naše položky sú skutočné, streľba, pre technológie, displej, ľahké, environmentálne opatrenia môžu byť mierne odchýlky javom, Je ťažké kúpiť kožené presne rovnakú farbu ako obrazy, ako prosím, v druhu prednosť, urobiť, obráťte sa na nás pred uvedením poradí, ako dlho, ako budete mať akúkoľvek farbu quation. vrátenie / návrat, Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, ja by som chcel vedieť viac o tom. Prosím, kontaktujte nás prvýkrát. Neotvárajte sporu Alebo zlé hodnotenie. Môže byť dôvod, prečo sa vrátiť alebo meniť tovar.Prosím, kontaktujte ma pred vrátia alebo zmeniť tovaru. Prepravné poplatky hradí kupujúci. Spätná väzba spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité,ak ste spokojní so položky vašej objednávky,prosím zanechať dobrú spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní so položky vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás pred Odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne, aby sa Spor vyriešiť.

Štítky: iwatch pás kapela, iphone iwatch se pásu, iwatch pás červená, iwatch pásma pásu, iwatch dreva, tp sledovať band, bamboo dock, apple hodinky drevené, iwatch 5 pásu, držiak dreva.

  • Spona Typ: motýľ pracka
  • Položka Druh: Watchbands
  • Názov Značky: CHENSONG
  • Číslo Modelu: Pre Apple Hodinky Série 1 2 3 4 5
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kapela Druh Materiálu: Drevené
  • stav: Nové značky s
  • Kapela Dĺžka: 18 cm

Súvisiace produkty