Nové 28-300 mm pre Nikon 28-300mm f/3.5-5.6 G ED VR AF-S, Clona Opony kotúč Oprava Časti ( 9 ks súboru )
Nové 28-300 mm pre Nikon 28-300mm f/3.5-5.6 G ED VR AF-S, Clona Opony kotúč Oprava Časti ( 9 ks súboru )
Sku: g189531
(1 Recenzie)
Novinka

€44.81 €52.72

Popis:

O Nás

Naši technici majú viac ako desať rokov skúseností v oblasti digitálneho fotoaparátu opravy priemysel. Sme poskytli našim zákazníkom vysokú úroveň spokojnosti našich produktov a spokojnosti. Požadujeme, aby naše služby boli rýchle, aby sme zabezpečili, že naša opravy trvať dlhšie ako 48 hodín, a naše produkty, ktoré majú byť odoslané do 24 hodín od jej zakúpenia. Naše produkty sú kvalitné istí! Sú dodávané pre našich zákazníkov v dobrom stave! Najdôležitejšie je, že náklady na našich produktov a služieb sú stanovené za rozumné ceny! Naším cieľom je poskytovať najlepšie služby pre našich zákazníkov a dosiahnuť 100% spokojnosť všetkých našich zákazníkov.

Záruka

Ponúkame našim zákazníkom s 3 mesiacov záruka na naše služby opravy. Tieto sú nasledujúce podmienky, ktoré sme nepatria:

Kvapalina škoda

Piesok škody

Fyzické poškodenie (napríklad pád výrobku)

Zásady pre vrátenie tovaru poskytujeme našim zákazníkom kvalitné istí, produkty a rýchle služby. Naše produkty sú garantované až do troch mesiacov po kúpe. Avšak, ak ste spokojný s našim výrobkom, sme ochotní ponúknuť plnú náhradu alebo výmenu v rámci jedného týždňov od zakúpenia. Prosím e-mail nás, pokiaľ ide o produkt, ktorý sú nespokojný s, a môžeme vám ponúknuť vrátenie peňazí alebo výmenu.

.

Štítky: underboob korzet červená, typ c jar dbg, vaporwave smalt pin, úrad prípade bq 5520l, usb aptx nízku latenciu, pravidlo väčšie obrázky, pravidlo notebook rohu, hračky fornite zbrane, väzby kresťanské slová.

  • Package: No
  • Veľkosť: no
  • Použitie: Fotoaparát
  • Číslo Modelu: 28-300

Súvisiace produkty