Multifunkčné Auto Teploty Snímač Teploty Auto Príslušenstvo Multi-funkčné Elektronické Hodiny Modul Rýchle Doručenie
Multifunkčné Auto Teploty Snímač Teploty Auto Príslušenstvo Multi-funkčné Elektronické Hodiny Modul Rýchle Doručenie
Sku: g190917
(0 Recenzie)
Novinka

€8.62 €12.31

Popis:

Multifunkčné Auto teplota

pracovné napätie: DC 5.0 ~ 50

Veľkosť rámu: 22 * 58 mm

Inštalácia veľkosť otvoru: 19.5 * 56 mm

Napätie displej rozsah: 5.0 ~ 50

Zobrazenie teploty rozsah: -35 ~ 120 ℃ (Dva snímače teploty ,0.3 m +1,5 m)

Moc viesť dĺžka: 28 CM

Funkcie:

Multi-funkčné elektronické hodiny modul, nastaviť čas, vnútornej a vonkajšej teploty, napätia ako jeden. Môžete zobraziť jednu položku, alebo môžete prechádzať položky striedavo a prispôsobiť položky, ktoré majú byť zobrazené. Čas čip, pomocou Epson je RX8025T čip, tento chip je teplota platené hodiny čip, čas presné. Štandardné 0,3 m +1,5 m modul s dvoma nepremokavé sondy, rozsah teplôt -35 ~ 120 stupňov. S nastavenie jasu, 3 jasu nastaviteľné. A automatický jas funkcie, môže byť tmavá v noci, oživiť počas dňa.

Ako používať:

AŽ na tlačidlo:

Podľa normálne zobrazenie, môžete stlačením tohoto tlačidla bude prepínať medzi šesť displej štátov 【Čas] vyzýva → 【Dátum] vyzýva → 【Teplota 1] vyzýva → 【Teplota 2] vyzýva → 【Napätie] vyzýva → 【Striedavý Cyklus Display] vyzýva. (Poznámka: zobrazenie položiek a časového intervalu prepínania v náhradnom cyklus režim zobrazenia, môže sa prispôsobiť "dd" a "dF" parametre, resp. Nájdete v nasledujúcej tabuľke

Podľa kľúča:

Za normálnych zobraziť stav, stlačte toto tlačidlo, ak chcete zadať nastavenie času \ dátum \ rok \ parameter. Stlačte tlačidlo "body" sa začala blikať, stlačte tlačidlo na nastavenie hodnoty. Po nastavení, stlačte tlačidlo znovu, "hodina" začne blikať, stlačte tlačidlo na nastavenie hodnoty. A potom stlačte kláves zadajte dátum úpravy [Upozorňujeme, že uprostred hrubého čreva, nie je lit], "deň" začala blikať, stlačte tlačidlo, po naladiť "mesiac" začala blikať, melódiu a potom stlačte tlačidlo "rok" štart Bliká, stlačte tlačidlo, ak chcete nastaviť parametre do rozšírenú sadu, pozri nasledujúci "kód význam a úlohu tabuľky"

Význam kódu, nájdete v nasledujúcich

1.0.0 u

Meranie napätia chýb kladné číslo zvyšuje, záporné číslo znižuje. Napríklad skutočná napájacie napätie je 12.0 V, ale z tabuľky vyplýva, 11.9 V, sa upraví na 0.1 u.

2.Ac

Teplota ① chyba kalibrácie parametrov. Pozitívne počet sa zvýši, záporné číslo sa znižuje, je jednotka miery, rozsah prispôsobenia je -5 ~ 5. Napríklad, ak si myslíte, že zobrazená teplota 1 stupeň vyššia ako skutočná teplota, potom nastavte Ac: -1, takže elektronické hodiny sa automaticky zmenší o 1 stupeň a zobrazí.

(Poznámka: Ak nemáte štandardný teplomer pre referenčné, odporúča sa, aby toto ako Ac: 0)

Teplota ② chyba kalibrácie parametrov. Pozitívne počet sa zvýši, záporné číslo sa znižuje, je jednotka miery, rozsah prispôsobenia je -5 ~ 5. Napríklad, ak si myslíte, že zobrazená teplota 1 stupeň vyššia ako skutočná teplota, nastavte ho na AC: -1, tak, že elektronické hodiny sa automaticky odpočíta o 1 stupeň a zobrazí znova.

(Poznámka: Ak nemáte štandardný teplomer pre referenčné, odporúča sa, aby toto ako AC: 0)

3.dd

Vlastné cyklu ukazuje zobrazenie položiek

[dd: 0] čas + teplota 1 + teplota 2+ napätie

[Dd: 1] čas + teplota 1 + teplota 2

[Dd: 2] čas + teplota 1 + napätie

[Dd: 3] čas + napätie

4.Df

Spínač časový interval v vlastného cyklu displej, jednotka je druhý, rozsah prispôsobenia je 1 až 9. Napríklad, dF: 3, spínacie interval je asi 3 sekundy na prepínanie zobrazenia položky raz.(Prosím, nie je nastavený na "0")

5.LL

Jas displeja úroveň, rozsah prispôsobenia je 1 ~ 3, LL: 1 je najtemnejšie, LL: 3 je najjasnejšia.

6.AL

Auto brightness control switch, AL: 0 vypnúť automatické ovládanie jasu, AL: 1 ak chcete zapnúť automatické ovládanie jasu. Keď je nastavené na AL: 1, elektronické hodiny sa zmeniť jas na úroveň 1 po 19:00 každý deň a zmeny tejto úrovne na úroveň 3 každý deň od 07:00 hod.

poznámka:

Po úprave AL možnosť, stlačte tlačidlo "Dole", ak sa chcete vrátiť do normálneho zobrazenia štátu, všetky parametre a nastavenia času môže byť uložený.

Balík obsahuje:

1 x Multifunkčné Auto teplota

Štítky: auto krytý vonkajší teplomer, hodiny teplomer voltmeter, auto elektronika príslušenstvo bygd, bmw e36 senzor, fiat siena senzor, hodiny a teplota pre auto, 52v bms, auto vonkajší teplomer, suzuki ignis kobercov a rohoží, BSM.

Súvisiace produkty