DC2150/DC2160 Jeden Kanál Dvojité Ovládanie na Stenu Prijímač 1pcs
DC2150/DC2160 Jeden Kanál Dvojité Ovládanie na Stenu Prijímač 1pcs
Sku: g192463
(0 Recenzie)
Novinka

€21.47

Popis:

DC2150/DC2160 Single-Kanál, Dvojité Ovládanie montáž na Stenu Prijímač

1,DC2160 je druh stenu prijímač,s uo,dole,stop vypínač

funkciu je možné ovládať motorové rolety, spolu s akýmikoľvek vysielač.

2,Použije pre max 50N.m rúrkové motora

3,So svetlom-dotykový spínač funkcie

4,S dot-move funkcia,a to stmievanie funkciu pre žalúzie.

5,Pracovná teplota:-10 dregree -+50 dregree

6,Môže zodpovedať všetky Dooya bezdrôtový žiariče

7,Môže uchovávať 20 kanálov najviac

8,Môže byť inštalovaný vo vnútri Európskej normy spodnej prípade

9,Rozmer:80mmx80mm

Milý môj starých a nových zákazníkov,Letné Wang je späť s rovnakým kvalitné produkty a nové, dúfam, že si vašu podporu, ako pred

1,kontaktujte nás, Prosím, pred ľubovoľnom poradí,pretože máme rôzne veľkosti a materiálu, výrobkov,ale niekedy sú v rovnaký vzhľad.

2,nemôžeme poslať ste tovar mali čo najskôr u vás, mieste, poradí, pretože vaše peniaze budú prišli na Golstroj.sk účet do 24 hodín od vašej objednávky, budeme sa snažiť v našich silách, odoslať tovar v 72 hodín, a všimnete si v dobe, keď je potrebné bezodkladne.

3,Pred svoj podpis,pozrite si Prosím balíček keď sa vám to podarí, môžeme sa uistite, že balík je dobré pred odoslaním, ale nie je záruka, že sa poškodí, alebo nie na ceste , tak nám v čase, keď zistíte, že to zlomené, a my vás budeme kontaktovať kuriérskej spoločnosti, ktoré vám pomôžu vysporiadať sa s ním.

4,Našich skladových tovar môže byť dodaný v priebehu dvoch dní, ale prosím do úvahy aj o dodacia lehota pre agentúru záťaže.

5,sľubujeme, že všetky produkty sme sa ukázať, je kvalitný tovar aj v nemôžete vidieť akejkoľvek značky na odkaz na Golstroj.sk limit.

6,kontaktujte nás, ak máte veľa cheapper spôsob, ako dostanete tovar ešte pred potvrdením objednávky.

7,Prosím, nájsť silný agentúry, ktoré vám pomôžu urobiť colným odbavením, či tovaru bude zničená lokálne ak nechcete si to na dlhý čas.

8,Pre niektoré nové limit Golstroj.sk, niektoré vyučovacie metódy, nemusia byť schopné odoslaný do vašej krajiny,oznámte nám to a my môžeme loď, ktorú inými spôsobmi.

Nakoniec, Vďaka za môj starý zákazníkov podporu v posledných dvoch rokoch, a tiež privítať nových priateľov, nájdete ma čoskoro a budem vám ukázať svoje najlepšie úprimnosť,milujem vás,Leto.

Štítky: vysoko kvalitný rádiový prijímač, mp5 prijímač, micro rádio prijímač, vzduch prijímať, digitálne fm rádio prijímač, otg rádio prijímač, v dash dvd prijímač, auto dab fm prijímač s bluetooth, lw radio prijímač, mini fm rádio prijímač, mp3.

  • Číslo Modelu: DC2150/DC2160
  • Certifikácia: FCC
  • Materiál: Plastové
  • Položka Druh: Prepínače
  • Funkcie: jednoduché a dobré outlook
  • Prepnúť Typ: Dotykový Vypínač On/Off
  • Záruka: 1 Rok