Imitácia Humanoidný Keramický Kvetináč Tvorivé Kvetináč Keramické Remesiel Váza Domáce Dekorácie Domáce Dekorácie Osobný Darček
Imitácia Humanoidný Keramický Kvetináč Tvorivé Kvetináč Keramické Remesiel Váza Domáce Dekorácie Domáce Dekorácie Osobný Darček
Sku: g194711
(0 Recenzie)
Novinka

€4.25 €8.49

Popis:

Humanoidný keramické kvetináče Tvorivé keramické kvetináče remesiel vázy domáce dekorácie, domáce dekorácie

Funkcie: 1. Ľudské Tvarované Bank: Tento malý roztomilý ľudskú podobu kvetináč je skvelé pre mini succulents a kaktusy alebo ozdobné sviečky.

2. Báječný Darček: Táto rastlina hrniec je vhodný pre domáce dekorácie, a to môže tiež, aby vaše kancelária jedinečné. to je skvelý darček pre vašich priateľov, ktorí milujú výsadbu alebo zviera, hrniec je handmade, môžu mať mierne maľovanie problém.

3. Dokonalý Izba Dekor: Chrániť vás z počítača žiarenia, úžasné dekorácie na kancelársky stôl. Roztomilý a zaujímavé darčeky pre chlapca, priateľ, priateľka narodeniny, Vianočné večierky.

4. Multifunkčný Hrniec: Tento pot môže byť použitý ako kvetináč alebo rastlín banku. A to je skvelé pre pero/ceruzku držiteľov.

5. Upozornenie: rastliny nie sú zahrnuté. Tento hrniec je skvelé pre tých, ktorí radi záhradnícke práce. Tento hrniec bude váš stôl jedinečné.

Špecifikácie:

Farba: čierna/biela

Materiál: keramické

Veľkosť: o 6x6x10cm/2.36x2.36x3.94in

Čistá hmotnosť: cca 150g

Balenie Zoznam:

1*Kvetináče

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: moderné vázy, nordic váza, cosplay kostým oheň emblem, humanoidný hrniec, cool mužov krúžok, keramická váza slon, váza biela, striebro earing s veľký kameň, crossfit tréner, kvet sklenené vázy.

  • Dokončovacie: Nie Potiahnuté
  • Číslo Modelu: Keramické Rastlín
  • Podmienky Používania: Plochu
  • Názov: Keramický Kvetináč
  • Materiál: Keramické
  • Štýl: Moderné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ 1: Váza domáce dekorácie
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Druh: Kreatívne kvetináče remeslá
  • Používa Sa S: Kvet/Zelená Rastlina
  • Súbor Typ: No

Súvisiace produkty