12pcs/veľa Začiatočníkov Mozaiky Tlačidlo/EVA Plavidlá Auta Nálepku Nastaviť pre Deti Ručné HOBBY Hračky Pre Deti Vek 3+
12pcs/veľa Začiatočníkov Mozaiky Tlačidlo/EVA Plavidlá Auta Nálepku Nastaviť pre Deti Ručné HOBBY Hračky Pre Deti Vek 3+
Sku: g195067
(2 Recenzie)
Novinka

€8.31 €11.87

Popis:

Učenie alebo Koordinácia Projektu

vhodné Mozaiky Tlačidlo Nálepky nastaviť projektov pre deti na zvýšenie detí praktické schopnosti, farby zodpovedajúce schopnosti, rozvíjať koncentráciu a radostné self-disciplína.

Ľahké robiť

Mozaika Tlačidlo Nálepky nastaviť pre deti nie sú super komplikované, deti MILUJÚ ich. To vedie deti pozornosť a zaujíma ich na dlhú dobu a udržuje deti preč z telefónu vo voľnom čase. Bol to skvelý víkend projekt pre deti, Skvelé pre šikovnejšie kiddos

Hrať s Zábava

Mozaika Tlačidlo Nálepky nastaviť pre deti 3 roky a staršie začiatočníkov. použité tieto zlepšiť svoju zručnosť v prstoch a ručné korunovácie rovnako.

Ideálne Darčeky

A handmake Mozaiky Tlačidlo Nálepka bude veľmi zmysluplný darček na narodeniny, Vianoce, Valentín, Deň matiek, deň Vďakyvzdania, atď. a tiež Ideálny na triedne projekty, spánku prenosy, narodeninové oslavy, Zábavy a ľahko urobiť strany činnosti príliš.

Odporúčané pre deti 3 roky a staršie

Mozaika Tlačidlo Nálepky nastaviť obsahovať 12 ks, každý obrázok pochádza individuálne zabalený, skvelé pre auto dlhé výlety a cesty.

Veľkosť

[ZÁBAVNÉ SOUPTOYS] -- To pomáha dieťatku rozvíjať viaceré schopnosti, pomáha deťom rozvíjať problém-riešiť zručnosti, odolnosti a spoľahlivosti. To dizajn stavia genius schopnosti, vrátane schopnosti riešiť problémy, priestorovú predstavivosť, tvorivé myslenie, a ďalšie. [RELAXAČNÉ VÝZVOU] -- Toto vzdelávacie hračka poskytuje tvrdý výzvou, ale aj vám umožní zmierniť stres, uvoľniť vašu náladu, a užite si stimulácia mozgu; zábava pre rodiny, študentov, deti. [VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU] -- celkový výber vysoko kvalitných materiálov, celkový pocit, pohodlné, odolné a ľahko k poškodeniu, ľahko sa čistí, jednoduché použitie.

Štítky: ručne vyrobené kovové, diy matematika plavidlá, vlak ho meradle 187, diy electron auta, dyi nastaviť, diamond mozaika, sklenené mozaiky, bodka samolepka papier, EVA peny, moza slypod.

  • Certifikácia: Čína certifikované (3C)
  • Tému: Zvieratá & Príroda
  • Vekové Rozpätie: 2~4 Roky
  • Číslo Modelu: BW017
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Upozornenie: uchovávajte mimo dosahu ohňa,
  • Druh: Rainbow papier
  • Názov Značky: FREECOLOR

Súvisiace produkty