Effipro anti-parazitické psa Sprej
Effipro anti-parazitické psa Sprej
Sku: g22815
(0 Recenzie)
Novinka

€10.44

Popis:

Anti-parazitické pre psov a mačky účinne insekticíd proti nové hmyzom. Ovláda a zabraňuje napadnutia blchy, kliešte a hryzenie vši. To môže byť použitý v šteňatá a mačky na viac ako dva dni života. Sprej pohodlné a ľahko použiteľné.

POUŽÍVA A ŠPECIFIKÁCIE: Vonkajšie použitie anti-parazitické Sprej, ktorý riadi a zabraňuje psy a mačky z hmyzu parazity a krvi. Odporúčaná doba užívania je raz za mesiac.

Návod na použitie: naneste od 3 do 6 ml na kg hmotnosti (7,5-15 mg účinnej látky na kg hmotnosti), podľa dĺžky vlasov. S 100 ml kontajner sú potrebné medzi 6 až 12 spreje na kg hmotnosti, s 250 ml 2 až 4 pulverizations a s 500 ml 1 až 2 spreje. Uplatňovať u psov: odparovanie produktu celého svojho maznáčika telo, chrbát a nechať všetky vlasy mokré. Sprej od chvosta k hlave bez toho, aby sa zabúdalo nohy, chvost, alebo brucho. Na hlavu, dať nejaký produkt v dlani vašej ruky (s ochranné rukavice) a jemne aplikujte na tvár a uši, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s očami. Ak chcete získať dokonalý absorpcie a sprej distribúcia dať na niektoré rukavice a jemne vmasírujte. Výrobok je absorbovaný v pár hodín, bez toho odpadu, takže môžete pat vášho domáceho maznáčika opäť, ako tam nie je žiadne nebezpečenstvo pre ľudí. Odporúča sa, aby kúpať psa počas 2-3 dní pred a po použití výrobku. Uplatňovať v mačky: aplikovať masážou, aby sa zabránilo vášho miláčika pred tým, strach s vaporizer hluku. Používajte ochranné rukavice. Udržiavajte vašu mačku obmedzená, kým srsť je úplne suché. To zabraňuje liečenej oblasti, z toho olízl. Odporúča sa, aby kúpať zvierat počas 2-3 dní pred a po použití výrobku.

Štítky: lehátko dlho perro, perro zlaté nálepky, golier perro školenia, cama perro ročné obdobia, oblečenie perro veľká, biela perro, plyšové perro veľké, golier perro avengers, perro cartoon tag, zelený koberec perro.

  • Názov Značky: ŽIADNE
  • Pôvod: ES(Pôvodu)

Súvisiace produkty