12V Auto Digitálny Motor Časovanie Svetlo Časovanie Zážihu Strobe Light Indukčné Načasovanie Lampa Detektor s LED Displejom
12V Auto Digitálny Motor Časovanie Svetlo Časovanie Zážihu Strobe Light Indukčné Načasovanie Lampa Detektor s LED Displejom
Sku: g23099
(0 Recenzie)
Novinka

€44.79 €52.68

Popis:

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný. Podporujeme dropshipping a veľkoobchod . Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Presné zapaľovanie svetlo je nevyhnutné pre benzínové motory dosiahnuť paliva-hospodárstvo a výkon. Otáčky motora až 9000 ot. / MIN a zapaľovacích iskier vopred od 0-90.

Načasovanie svetlo je určené na presné ladenie a diagnostické práce, ktorým sa prijíma vysoká pevnosť ABS materiálu shell a 60 palcov induktívne pick-up vedie, jednoduché ovládanie na 12V zapaľovacie systémy.

Na časovanie zážihu svetlo professinally nastaví počiatočné a vopred načasovanie s cieľom získať celkový načasovanie a špičkový výkon.

S vysokým jasom lineárne xenónový blesk, trubice a viditeľné LED displej, jednoduché a pohodlné ovládanie. Tlačidlami ovládanie na nastavenie predstihu a prepínať medzi 4 a 2 taktné motory.

Snímač klip je červená a čierna rozlišovať pozitívne a negatívne póly, jednoduchý na používanie a bezpečnejšie.

Typ: Xenon Načasovanie Svetlo

Vstupné Napätie: 12V

Rýchlosť: Presné 9000 ot. / min.

LED Displej: Podpora

farba:Sivá + čierna

Materiál:Plast + kov

kategória:Moc Vedie Dĺžka: 60 palec

Obsah Balenia:

1 * Načasovanie Svetlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: zbraň strobo, nissan qashqai predné dosky, strobo nástroj, lampara načasovanie svetlo, lampa čas, spínač zapaľovania nissan, indukčné načasovanie svetlo, zapaľovacích impulzov, strobo lampa, pre nissan succe.

  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Číslo Modelu: Nové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty